- 17 Ağustos 2021
- 7
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi Tubibatubs
-
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBenim şu şekil çıktığında hamileydim
Eki Görüntüle 2902327 İnşallah siz de hamilesinizdir
Yaaa inşallah öyledir buraya yazarımBenim de böyleydi gebeliğimi öğrendiğimde. Siz bi de gebelik testi yapın. Hamilesiniz bence.
İnşallahSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Gebelik testi yaptım oda pozitif çıktıİnşallahdarısı size
Kaç gün kala böyle çıkmıştı ?Benim şu şekil çıktığında hamileydim
Kaç gün kala öğrendiniz bu şekilde ?Benim de böyleydi gebeliğimi öğrendiğimde. Siz bi de gebelik testi yapın. Hamilesiniz bence.
Tam adet günümdüKaç gün kala böyle çıkmıştı ?
3 gün kalaKaç gün kala öğrendiniz bu şekilde ?
Ben bu şekilde öğrendim. Zaten 2 ihtimal var. Ya 2. Yumurtlama ya da hamilesinHerkese merhabalarSormak istediğim birşey var benim gibi olan çok kişi olduğuna da eminim adetime üç gün kala ovulasyon testi yaptım ve t çizgisi kopkoyu c çizgisi Hafif belirgindi. Dün yani adetime iki gün kala yine yaptım yine aynı şekilde çıktı sizce hamile olabilir miyim bu şekilde öğrenenler var mı acaba ??? Adet olacak gibi belirtiler hissediyorum ama emin de olamıyorum, bu sabah göğüslerim çok gergindi
Kan testi çıktı mıGebelik testi yaptım oda pozitif çıktışimdi hemen kan verdim bekliyorummmm
Burda adetin geçmiş miydi, daha var mıydı?Benim şu şekil çıktığında hamileydim
Sonuç neymiş?Kızlar adette 1 hafta var bu sizce tekrar yumurtlama mı olucak ? Ayın 15inde pik görmüştümEki Görüntüle 2905730
Bu adete 3 gün kala sanırım, 5, 6 gün kala yapmış mıydınız?Benim de böyleydi gebeliğimi öğrendiğimde. Siz bi de gebelik testi yapın. Hamilesiniz bence.
Ben bu şekilde öğrendim. Zaten 2 ihtimal var. Ya 2. Yumurtlama ya da hamilesin
Bilmiyorum canım bende..Sonuç neymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?