- 24 Mayıs 2020
- 9
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi zeynep551693
-
Henüz yumurtlama olmamış görünüyor sizin halaBayanlar bı bakarmisiniz cildirticak bu testler beni en koyusu 19 u ama ovu kötülüğü değil diye degerlendirmedim
Aaa çok sevindim hayırlı olsunBu testlerden ben de yaptım. İlk önce yumurtlama yı gördüm o akşamı iyiki değerlendirmişim sabaha silikleşmeye başlamış çünkü. Baya silikleşti diğer günlerde.
10 gün sonra tekrar yapmayı dedim baktım koyulaşma var gibi. Ertesi gün tekrar baya koyulmuş. Derken böyle devam etti. Sonra elimdeki gebelik testini yaptım ve pozitifti.
Yani 5 gün kaldı zaten adetime de 1 hafta var ama ben yine de yarın ovülasyon testi yapcam bakalımYumurtlama dan 10 gün sonra tekrarla bakalım nasıl çıkacak:)
Ya hayırlı olsun. Benim adetime 1 hafta var daha yapmaya korkuyorum tekrar ama dencem yine deEki Görüntüle 2639399
kızlar ben ovulasyon testiyle adetime iki gun kala bu şekilde öğrendim ard arda sonra gebelik yaptım o da kopkoyu çıkmıştı şimdi 6+4 üz
Ovulasyon kontrol rengine yakın sanırım benim daha silik çıkıyor adete son 3Eki Görüntüle 2639399
kızlar ben ovulasyon testiyle adetime iki gun kala bu şekilde öğrendim ard arda sonra gebelik yaptım o da kopkoyu çıkmıştı şimdi 6+4 üz
bir haftadır her gün test yapıyorum kafayı sıyırdık bugün yumurlamanın 14.günü dün yaptığım testte yine çıkmadıYa hayırlı olsun. Benim adetime 1 hafta var daha yapmaya korkuyorum tekrar ama dencem yine de
Yo bence benimki böyle değil. Adetime 6 gün var ve göğüslerim ağrımıyo normalde ağrırdı. Şimdi sadece sağ kasığıma sancıgelip gidiyo belki adet belirtisidirHamile iken ovulasyon buna benzer olmalı kızlar
Adetine az var ve pik görüyorsan ovulasyon testinde bence erken gebelik testi yap canım.Yo bence benimki böyle değil. Adetime 6 gün var ve göğüslerim ağrımıyo normalde ağrırdı. Şimdi sadece sağ kasığıma sancıgelip gidiyo belki adet belirtisidir
Yaptım canım gebelik,testi bişey yok. Aslında ovülasyon pik gibi köyü değil ama yine de koyuAdetine az var ve pik görüyorsan ovulasyon testinde bence erken gebelik testi yap canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?