Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzumm sendemi ovülasyon ile öğrenmeye çalışıyosunTestlerin fotoğrafını ekliyorum kizlar olabilir mi
Evet şuan elimde test yok çünkü bende denedim de bilen varsa diye yazdımKuzumm sendemi ovülasyon ile öğrenmeye çalışıyosun
O zaman ben umitlenmeyeyimBen gebelik testinde pozitif görünce bide deneme amaçlı ovulasyon testi yapmıştım pozitif çıkmıştı bu şekildeydi testim
Yinede gebelik testi yapmanizda fayda var %100 doğru sonuç vermez ovu testiO zaman ben umitlenmeyeyim
Yarın yapcam ama bilen varsa diye burda da paylaşmak istemiştimYinede gebelik testi yapmanizda fayda var %100 doğru sonuç vermez ovu testi
Kız bendede yok kaç gündür ovü yapıyorum bende kfkskska adamın her ay umudunu kırdığım için test alalımda diyemiyorum birlikte çalışıyoruz gece çıkıyoruz mecbur onunla almak zorundayım ovü testim normale göre dün bi tık koyulaştı ama emin değilim nolcak fjdfjdjeEvet şuan elimde test yok çünkü bende denedim de bilen varsa diye yazdım
Benim testler de bu şekilde bilmiyorum var miKız bendede yok kaç gündür ovü yapıyorum bende kfkskska adamın her ay umudunu kırdığım için test alalımda diyemiyorum birlikte çalışıyoruz gece çıkıyoruz mecbur onunla almak zorundayım ovü testim normale göre dün bi tık koyulaştı ama emin değilim nolcak fjdfjdje