- 6 Haziran 2022
- 170
- 36
- 18
- 32
- Konu Sahibi turtalicilek
-
Nasıl düşük yapıyorum yanlış anladınız herhalde kimyasal gebelik geçen aydı:)Yani söylediklerine göre sen düşük yapıyorsun anladım belki hala bebeği kurtarma şansın vardır doktor değiştir istersen
3 günlük bebek değilAma tamam da 3 günlük bebek kan da nasıl 100 küsur beta hcgyle çıkar çok hayret verici inşallah hamilesindir ama ben çok şaşırdım
Kimyasal gecirdiginizde doktor dış gebelige falan baktı mı ?Arkadaşlar nedense kimse hiçbi topiğime cevap yazmıyor bu ara,
Geçen ay cok topiktede söledigim gibi kimyasal geçirdim 10. Gün ovulasyon testine basladım ve sürekli pozitif gördüm, sonra adet döngümün 17. Günü idrarda pozitif gördüm şoka girdim,,
Sonra doktora gittim yumurtalar cosmus kistik vesaire biseyler dedi gecen ay olmayan her ihtimale karşı beta hgc istedi ve 162 çıktı
Yani cinsel iliskiden 9 gün sonra 162 biraz yüksek geldi. Önceki kimyasaldan mı kaynaklı bilemedim maks 28 günde bir olsam bile 14. De yumurtlamam gerekirken 10. Gün yumurtlayıp 17. Gün gebelik öğrenmiş oluyorum bu durumda
Acaba kimyasaldan dolayı bu ay 24. Gün filan mı olcaktm
Ne olur okuyan gören bilen aynı durumda olan varsa yazsın cok meraktayım
Evet değerim düştü sıfırlandı kanamam başladı adet oldum zatenKimyasal gecirdiginizde doktor dış gebelige falan baktı mı ?
Aman iyi o zaman bu kadar erken olunca Allah korusun aklima dis gebelik geldiEvet değerim düştü sıfırlandı kanamam başladı adet oldum zaten
Benim kimyasal gebelikte değerim 9du. Sonra 3 oldu sonrada kanama başladı
Evet değerim düştü sıfırlandı kanamam başladı adet oldum zaten
Benim kimyasal gebelikte değerim 9du. Sonra 3 oldu sonrada kanama başladı
Yaa evet ama erken yumurtlama olsa bile iliskiye girdigimin 9. Günü 167 çıktı daha öncesinde olmadı o yüzden eminimAman iyi o zaman bu kadar erken olunca Allah korusun aklima dis gebelik geldiama erken yumurtlama olabilir demekki sizde erken yumurtlama oldu o yuzden hemen ogreenebildiniz hayirli ugru olsun insallaaaahh
Yabi ikiz ihtimali de varYaa evet ama erken yumurtlama olsa bile iliskiye girdigimin 9. Günü 167 çıktı daha öncesinde olmadı o yüzden eminimyani ikiz mi yoksa 9 gün sonra cıkması normal mi bilemedimm
Ay ikiz zor aslındaYabi ikiz ihtimali de varRabbim hayirlisini eylesin insallaaahhh ❤
Bu ilk öğrenişim162 çıkan değer ne zman çıktı ve 2 günde 1 takip ettinz mi
Anladm muhtemelen bu ay erken yumurtladınız 2 gün snra tekrr aynı yerde kan verip beta hcg takibi yapın inşallah bebeğiniz sizinledirBu ilk öğrenişim
Yani cinsel ilişkiden 9 gün sonra çıktı
Döngümün 18. Gününde
Yani 28. Gün mü bat bilmiyorum cunku bi onceki ay kimyasaldı
Yeniden kan testi yapdınız mı?Arkadaşlar nedense kimse hiçbi topiğime cevap yazmıyor bu ara,
Geçen ay cok topiktede söledigim gibi kimyasal geçirdim 10. Gün ovulasyon testine basladım ve sürekli pozitif gördüm, sonra adet döngümün 17. Günü idrarda pozitif gördüm şoka girdim,,
Sonra doktora gittim yumurtalar cosmus kistik vesaire biseyler dedi gecen ay olmayan her ihtimale karşı beta hgc istedi ve 162 çıktı
Yani cinsel iliskiden 9 gün sonra 162 biraz yüksek geldi. Önceki kimyasaldan mı kaynaklı bilemedim maks 28 günde bir olsam bile 14. De yumurtlamam gerekirken 10. Gün yumurtlayıp 17. Gün gebelik öğrenmiş oluyorum bu durumda
Acaba kimyasaldan dolayı bu ay 24. Gün filan mı olcaktm
Ne olur okuyan gören bilen aynı durumda olan varsa yazsın cok meraktayım
Hayır yapmadım sizin böyle bi durımunuz oldumuYeniden kan testi yapdınız mı?
Bende kimyasal gebelik yaşadım ama böyle olmadı, merak etdim siziHayır yapmadım sizin böyle bi durımunuz oldumu
Şöyle ama ben kimyasal yaşadım değerim 4.89 du 9,83 oldu sonra 2 gün bekledim yükselmesi gerekirken 9.71 oldu, doktorumda kimyasal 3-4 gün içinde kanaman olmazsa tekrar baktır dediBende kimyasal gebelik yaşadım ama böyle olmadı, merak etdim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?