• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebelik öğrendim

turtalicilek

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2022
170
36
18
32
Arkadaşlar nedense kimse hiçbi topiğime cevap yazmıyor bu ara,
Geçen ay cok topiktede söledigim gibi kimyasal geçirdim 10. Gün ovulasyon testine basladım ve sürekli pozitif gördüm, sonra adet döngümün 17. Günü idrarda pozitif gördüm şoka girdim,,

Sonra doktora gittim yumurtalar cosmus kistik vesaire biseyler dedi gecen ay olmayan her ihtimale karşı beta hgc istedi ve 162 çıktı

Yani cinsel iliskiden 9 gün sonra 162 biraz yüksek geldi. Önceki kimyasaldan mı kaynaklı bilemedim maks 28 günde bir olsam bile 14. De yumurtlamam gerekirken 10. Gün yumurtlayıp 17. Gün gebelik öğrenmiş oluyorum bu durumda

Acaba kimyasaldan dolayı bu ay 24. Gün filan mı olcaktm

Ne olur okuyan gören bilen aynı durumda olan varsa yazsın cok meraktayım

Yani söylediklerine göre sen düşük yapıyorsun anladım belki hala bebeği kurtarma şansın vardır doktor değiştir istersen

Ama tamam da 3 günlük bebek kan da nasıl 100 küsur beta hcgyle çıkar çok hayret verici inşallah hamilesindir ama ben çok şaşırdım

Ama tamam da 3 günlük bebek kan da nasıl 100 küsur beta hcgyle çıkar çok hayret verici inşallah hamilesindir ama ben çok şaşırdım
3 günlük bebek değil
Döllenmeden 9 gün sonra çıkan değer 167. İnternette yazana göre 8-11 gün arası çıkıyormuş zaten
İkiz olabilir vs veya normali budur sadece yaşayan var mı öğrenmek istedim

Geçen ay cok topiktede söledigim gibi kimyasal geçirdim 10. Gün ovulasyon testine basladım ve sürekli pozitif gördüm, sonra adet döngümün 17. Günü idrarda pozitif gördüm şoka girdim,,

Sonra doktora gittim yumurtalar cosmus kistik vesaire biseyler dedi gecen ay olmayan her ihtimale karşı beta hgc istedi ve 162 çıktı

Yani cinsel iliskiden 9 gün sonra 162 biraz yüksek geldi. Önceki kimyasaldan mı kaynaklı bilemedim maks 28 günde bir olsam bile 14. De yumurtlamam gerekirken 10. Gün yumurtlayıp 17. Gün gebelik öğrenmiş oluyorum bu durumda

Kimyasal gecirdiginizde doktor dış gebelige falan baktı mı ?

Evet değerim düştü sıfırlandı kanamam başladı adet oldum zaten
Benim kimyasal gebelikte değerim 9du. Sonra 3 oldu sonrada kanama başladı
Aman iyi o zaman bu kadar erken olunca Allah korusun aklima dis gebelik geldi 😂 ama erken yumurtlama olabilir demekki sizde erken yumurtlama oldu o yuzden hemen ogreenebildiniz 😍 hayirli ugru olsun insallaaaahh

Evet değerim düştü sıfırlandı kanamam başladı adet oldum zaten
Benim kimyasal gebelikte değerim 9du. Sonra 3 oldu sonrada kanama başladı
Aman iyi o zaman bu kadar erken olunca Allah korusun aklima dis gebelik geldi 😂 ama erken yumurtlama olabilir demekki sizde erken yumurtlama oldu o yuzden hemen ogreenebildiniz 😍 hayirli ugru olsun insallaaaahh
Yaa evet ama erken yumurtlama olsa bile iliskiye girdigimin 9. Günü 167 çıktı daha öncesinde olmadı o yüzden eminim😂 yani ikiz mi yoksa 9 gün sonra cıkması normal mi bilemedimm

Yaa evet ama erken yumurtlama olsa bile iliskiye girdigimin 9. Günü 167 çıktı daha öncesinde olmadı o yüzden eminim😂 yani ikiz mi yoksa 9 gün sonra cıkması normal mi bilemedimm
Yabi ikiz ihtimali de var 😁 Rabbim hayirlisini eylesin insallaaahhh🤲

Bu ilk öğrenişim
Yani cinsel ilişkiden 9 gün sonra çıktı
Döngümün 18. Gününde
Yani 28. Gün mü bat bilmiyorum cunku bi onceki ay kimyasaldı
Anladm muhtemelen bu ay erken yumurtladınız 2 gün snra tekrr aynı yerde kan verip beta hcg takibi yapın inşallah bebeğiniz sizinledir☺️

Yeniden kan testi yapdınız mı?

Bende kimyasal gebelik yaşadım ama böyle olmadı, merak etdim sizi🫢
Şöyle ama ben kimyasal yaşadım değerim 4.89 du 9,83 oldu sonra 2 gün bekledim yükselmesi gerekirken 9.71 oldu, doktorumda kimyasal 3-4 gün içinde kanaman olmazsa tekrar baktır dedi
Ertesi gün adet oldum daha sancılı ve pıhtılıydı

Ondan sonra da tekrar beta hgcm cıktı muhtemelen yeni bir hamilelik bu sadece biraz erken belli olunca bilemedim

Back