• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ovulasyon testi ile cinsiyet belirleme!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ikimelekannesiyim

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
76
24
8
Kızlar Merhaba çok uzun zamandır araştırma içerisinde olduğum bir konudan bahsedeceğim size deneyim ve tecrübelerinizle sizde dahil olursanız kafamda netleştirmek istiyorum.
Allah'ım bağışlasın cümlemizinkini dünyalar tatlısı iki kızım var derler ya kızı olan erkeğe oğlu olan kıza diye bizimkide o misal 3.bebeği düşünüyoruz ve iki kızdan sonra birde erkek bebiş istiyoruz. Konu başlığından da anlayacağınız gibi ovulasyon testi ile gebe kalmayı düşünüyorum. Adet gününden 16-17-18 günü tek ilişki ile hamile kalırsan erkek adet 10. günde başlayıp sık ilişki ile hamile kalınırsa kız oluyormuş.. Daha detaylı girecek olursak adetin 12. Günü ovulasyon testine başlayacağım ve testin iki çizgininde en kırmızı olduğu günden 1gün sonra çizgi silikleşmeye başlayınca o gün tek ve derin ilişki ile hamile kalınırsa (köpek pozisyonunda) erkek olma olasılığı %80miş tıbbi olarak ta onaylanmış birşeymiş. Muallakta kaldığımız konu şu biz 3 çocuktan başka çocuk düşünmediğimiz için son şansımız bazısı diyor ki en kırmızı çıktığı gün ve ertesi gün ilişki bazılarıda kırmızı çıktığı günün ertesi günü ve diğer gün.. Bu konu hakkında bilgilendirirseniz ne zaman hamile kaldınız bebişlerinizin cinsiyeti nedir bu yöntemi denediniz mi? Ovulasyon testleri güvenilir mi hangi marka almam lazım bazısı ovulasyon günü kırmızı çıkıyormuş bazısı kırmızı çizgi çıktıktan iki gün sonra yumurta çatlıyormuş.. Erkek bebek için serin ortamda ilişki,yarım saat önce sert kafeinli bir içecek ve soğuk bir duş bla bla bla :KK48:Kafamda deli sorular kadınlar kulübünün tecrübeli hanımları bi el atın banaa aydınlatın benii:anneadayı::KK46::KK16::KK64:

Merhaba,bildiğim kadarıyla önemli olan t çizgisinin c çizgisinden daha koyu olup silikleşmeye başlar başlamaz en kısa sürede ilişki olması ve tek ilişki,birde 4-5 gün kadar cinsel perhiz.Kuzenimin 3 kızı var ve o da son defa bu yöntemle şansını deneyecekmiş,baya da araştırmış. Doktorum bu tezi asılsız bulmuştu,tabi doktorlar böyle konuları pek sevmezler:) aslında forumda bu konu ile ilgili topikler var ordaki arkadaşlardan bilgi alabilirsiniz. Tabi herşeyin en iyisini Allah bilir,umarım gönlünüzden geçen hayırlısı ile nasip olur.

Kızlar Merhaba çok uzun zamandır araştırma içerisinde olduğum bir konudan bahsedeceğim size deneyim ve tecrübelerinizle sizde dahil olursanız kafamda netleştirmek istiyorum.
Allah'ım bağışlasın cümlemizinkini dünyalar tatlısı iki kızım var derler ya kızı olan erkeğe oğlu olan kıza diye bizimkide o misal 3.bebeği düşünüyoruz ve iki kızdan sonra birde erkek bebiş istiyoruz. Konu başlığından da anlayacağınız gibi ovulasyon testi ile gebe kalmayı düşünüyorum. Adet gününden 16-17-18 günü tek ilişki ile hamile kalırsan erkek adet 10. günde başlayıp sık ilişki ile hamile kalınırsa kız oluyormuş.. Daha detaylı girecek olursak adetin 12. Günü ovulasyon testine başlayacağım ve testin iki çizgininde en kırmızı olduğu günden 1gün sonra çizgi silikleşmeye başlayınca o gün tek ve derin ilişki ile hamile kalınırsa (köpek pozisyonunda) erkek olma olasılığı %80miş tıbbi olarak ta onaylanmış birşeymiş. Muallakta kaldığımız konu şu biz 3 çocuktan başka çocuk düşünmediğimiz için son şansımız bazısı diyor ki en kırmızı çıktığı gün ve ertesi gün ilişki bazılarıda kırmızı çıktığı günün ertesi günü ve diğer gün.. Bu konu hakkında bilgilendirirseniz ne zaman hamile kaldınız bebişlerinizin cinsiyeti nedir bu yöntemi denediniz mi? Ovulasyon testleri güvenilir mi hangi marka almam lazım bazısı ovulasyon günü kırmızı çıkıyormuş bazısı kırmızı çizgi çıktıktan iki gün sonra yumurta çatlıyormuş.. Erkek bebek için serin ortamda ilişki,yarım saat önce sert kafeinli bir içecek ve soğuk bir duş bla bla bla :KK48:Kafamda deli sorular kadınlar kulübünün tecrübeli hanımları bi el atın banaa aydınlatın benii:anneadayı::KK46::KK16::KK64:
Üst komşumun 1 kızı var ve ikinciyi erkek olsun istiyodu ve onda sipral vardı çıkarttırdı ve ovülasyon testiyle yumurtlamayı takibetti testin en koyu olduğu gün tek ilişki oldu ve bir süre ilişki yaşamadı ve ilk denedigi ay hamile kaldı.şimdi bir oğlu var.Baba protein ağırlıklı beslenirse de erkek bebek olma şansı çok yüksekmiş.

Aynen protein ile beslenen babaların genelde oğlu oluyor bencede
Mardinde yaşıyorum burada sofralardan et eksik olmuyor sebze yemekleri tercih edilmiyor
Ailelerde genelde erkek çocuk sayısı daha fazla
Kız bebek denk getirmek için tupbebek düşünenler var(5 milyara yasak olmasina rağmen cinsiyeti ayarlayan doktorlar varmış turkiyede, kibrista serbest)
Beslenmenin cinsiyet ve hatta çocuk sahibi olma konusunda etkisi olduğunu düşünüyorum

Son düzenleme:
Bende cok arastirdim.
Bi kiz bir erkek bebis hep istedigimdi.
2 cocukdan baska cocuk dusunmedigimden.
Kizimdan sonra epey bi sayfa ve forum okudum.
Ovulusyon testi almadim.
18 mart regl gunumdu.
29 marti 30 a baglayan gece yumurtlama zamanimdi.
Tek iliski yasadik esimle.
Ve oncesinde esim namaz kilip dua etti.
Tabikide allahin takdiri bu tamamen kismet isi.
Biz bu sekilde denedik allah kismet ederse 20 gun sonra bir oglumda olucak.
Olmasaydi cokta dert degildi rabbim ne verirse en guzelini verir.
Cok sartlama kendini sonrasinda uzulursun.
Allah gonlune gore versin

Ovulasyon testi ile ilk ayimda hamile kaldım nette bi Dr a sormuştum çift çizgi koyu olduktan 12 saat sonra ilişki olsun demişti ve öyle yaptım ama yumurtladigimı da anlamıstim akıntıdan ilişkiden sonra sağ tarafa ma uyudum eşim öncesinde 1 hafta da kadar perhiz yapmıştı ve tek ilişki ile sonuç kızım oldu :) nasipten ötesi olmazmiş

Kızım olsun istiyorum ya Allaha dua edeceğim ve bu zamana dikkat edeceğim. Şimdi galiba yumurtlamadan 3 gün önce denemek lazım
Yumurtlamadan 2-3 gun öncesi kız biliyorsan ovulasyon gununu 13 gun ise 10 la 11 gunu baglalayan gecede olursa kız sansı var tabiki rabbimde nasip ederse. Ve birdaha da ilişki olmamalı ovulasyondan 1 hafta sonra ilişki olursa olsun.rabbim tüm gönüllerdekini saglıkla nasip etsin inşallah

Back
X