- 12 Kasım 2020
- 239
- 240
- 23
- 30
- Konu Sahibi Dilberimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor, bende geçen ay yumurtlayamadım, bu ay adetime 10 gün kala oldu sanırım, sizce pikmiOvulasyon testlerım hiç pil görmedim normalmiş resimli![]()
Pik değilBazı aylar yumurtlama olmayabiliyor, bende geçen ay yumurtlayamadım, bu ay adetime 10 gün kala oldu sanırım, sizce pikmi
Teşekkür cevabınız için,, yalnız şöyle birşey var o çift çizgi olmadan en son 1 gün öncesinde yapmıştım aynı bunun gibiydi, ertesi günü sabah yapmadım akşam geç vakit yapmıştım görseldeki gibi oldu, acaba piki kaçırmış olabilir miyim 1 gün geçmiş oluyor sonuçta, kasıklarımda ağrı olmuştu evde olamadığım için test yapmamıştımPik değil
Haklısınız galiba, şimdi yine test yaptım belirgin olmaya başladı, korkuyorum geçen ay gibi yumurtlama olmaz diyePik değil
Ben bu ay 25. Günde piki gördüm. Devam edin siz deOvulasyon testlerım hiç pil görmedim normalmiş resimli![]()
Ben bu ay 25. Günde piki gördüm. Devam edin siz değerli
Kaç günde bir adet oluyorsunuz?bende pik görmedim galiba anlamadım 18.günde de çıkmadıBen bu ay 25. Günde piki gördüm. Devam edin siz de
35-40 günde bir adet oluyorum. Bu ay 41.günde oldum,.Polikistik over sendromu var bende.Kaç günde bir adet oluyorsunuz?bende pik görmedim galiba anlamadım 18.günde de çıkmadı
Pik olmus bence değerlendirdinizmş
Anladım. Ben 28 günde bir adet oluyorum. Yumurtlama 10-16gün arasında bir gündedir değil mi 22.gün olma ihtimali var mı? Bilginiz var mı35-40 günde bir adet oluyorum. Bu ay 41.günde oldum,.Polikistik over sendromu var bende.
Normalde ovülasyon tarihi + 14 gün= Adet başlangıç tarihi. Şu an 22.günde henüz ovülasyonda pik görmediyseniz regl döneminiz de ertelencektir. Düzenli bir döngünüz varsa ve gecikme görürseniz doktora görünün derim. Hormonal ya da mevsimsel değişikliklerden etkilenmiş olabilir. Ben 25.günde yumurtladım bu ay . Pcos olduğum için bende olası bir durum zaten.Anladım. Ben 28 günde bir adet oluyorum. Yumurtlama 10-16gün arasında bir gündedir değil mi 22.gün olma ihtimali var mı? Bilginiz var mı
Sizce pik olan bir gün olmuş muNormalde ovülasyon tarihi + 14 gün= Adet başlangıç tarihi. Şu an 22.günde henüz ovülasyonda pik görmediyseniz regl döneminiz de ertelencektir. Düzenli bir döngünüz varsa ve gecikme görürseniz doktora görünün derim. Hormonal ya da mevsimsel değişikliklerden etkilenmiş olabilir. Ben 25.günde yumurtladım bu ay . Pcos olduğum için bende olası bir durum zaten.
Burda tek pike yakın 10.gün testi. O bile tam pik değil. Eğer 9. günde yaptıysanız ve esas o gün pik olduysa 10.gün de çatlamanın olduğu gün olarak yorumlanabilir.Sizce pik olan bir gün olmuş mu
10.gün başladım. İlk kez test kullandığım için geç başladım. Değerlendirdik 9.ve 11.günü. Eğer adet olursam teste erken başlayacağım. Teşekkür ederimBurda tek pike yakın 10.gün testi. O bile tam pik değil. Eğer 9. günde yaptıysanız ve esas o gün pik olduysa 10.gün de çatlamanın olduğu gün olarak yorumlanabilir.