- 8 Haziran 2023
- 33
- 5
- 21
- Konu Sahibi kkkkkkkkkkz
P arkadslar 4 gundur boyle testım yumurtlama olmusmu lutfen yazın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 17 gun varAdetinize kaç gün var acaba
Ben dıs gebelık gecırmıstım 2 ay regl olmamıstım ondan sonra adet sokturucu verdı doktor onunla regl oldum ondan sonra korunmadım hıç olmus olabılırmı bılmıyorum yaaa cok istıyorum 3 senelık evlıyım bı dusuk bı dıs gebelık gecırdımBana hamilelik gibi geldi. Ve üstüne görmüş olabilirsin
Genetik test istediler mi?Ben dıs gebelık gecırmıstım 2 ay regl olmamıstım ondan sonra adet sokturucu verdı doktor onunla regl oldum ondan sonra korunmadım hıç olmus olabılırmı bılmıyorum yaaa cok istıyorum 3 senelık evlıyım bı dusuk bı dıs gebelık gecırdım
Hayır ıstemedılerGenetik test istediler mi?
Ah kuzum hemen gebelik testi yap da beni de etiketle çok merak ettim. Umarım bebiş vardır. T çizgisi baya koyu. C'den koyu. O sebeple şüphe ettimBen dıs gebelık gecırmıstım 2 ay regl olmamıstım ondan sonra adet sokturucu verdı doktor onunla regl oldum ondan sonra korunmadım hıç olmus olabılırmı bılmıyorum yaaa cok istıyorum 3 senelık evlıyım bı dusuk bı dıs gebelık gecırdım
Normal gebelık testımı yapayım erken gebelık testımı yapayım cunku regl gunum gelmedı cıkarmıkıAh kuzum hemen gebelik testi yap da beni de etiketle çok merak ettim. Umarım bebiş vardır. T çizgisi baya koyu. C'den koyu. O sebeple şüphe ettim
Hayır yapmadımGebelik testi yaptınmı canım
Gebelik testi yaptınmı canım
Testin varsa denemelisin bu kadar üst üste pozitif hamilelik olabilir varmı testinHayır yapmadım
Malesef ancak yarın sabah alıp yapabılırımTestin varsa denemelisin bu kadar üst üste pozitif hamilelik olabilir varmı testin
Canım hamileysen normalini de yapsan çıkması lazım. Geçen aydan hamilelikte muhtemelen. Adetine 16-17 gün varsa eğer bu ay değil de geçen ay hamile olup, üstüne adet görmüş olabilirsin. Çok heveslendirmek istemem kuzum. Hayal kırıklığı olmasın ama olma ihtimali de var gibi testlere bakıncaNormal gebelık testımı yapayım erken gebelık testımı yapayım cunku regl gunum gelmedı cıkarmıkı
Zannetmıyorum gecen ay dan kaldıgımı cunku 2ay korundum dıs gebelık gecırdıgım için ustune 1 regk oldum bu ay ondan sonra korunmayı bıraktımCanım hamileysen normalini de yapsan çıkması lazım. Geçen aydan hamilelikte muhtemelen. Adetine 16-17 gün varsa eğer bu ay değil de geçen ay hamile olup, üstüne adet görmüş olabilirsin. Çok heveslendirmek istemem kuzum. Hayal kırıklığı olmasın ama olma ihtimali de var gibi testlere bakınca
Yumurta catlamıs yanı dimş pek fazla anlamıyorum daBn hamiş oldugunu düşünmüyorum
Bnımde ovu testlerım bu sekılde cıkıyor pcodan dolayı
3. Test yumurtlama canım pik olmuş
Hımmm o zaman bilemedim canım. Bu ay 17 gün varsa adetine daha çok erken testte çıkmaz. Dediğim gibi t çizgisi c'den koyu olduğu için demiştim ben.Zannetmıyorum gecen ay dan kaldıgımı cunku 2ay korundum dıs gebelık gecırdıgım için ustune 1 regk oldum bu ay ondan sonra korunmayı bıraktım