- 16 Mayıs 2016
- 165
- 227
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıcakla kucağınıza almak da nasip olsun şnşallahHerkese merhaba bundan 8 ay önce 60lı ovülasyon testi almıştım. İnstagramda ki birgebeningunlugu sayfasından. 12 tanesinden sonra hamile kalmak nasip oldu kalan 48 taneyi ücretsiz ilk yazan arkadaşa hediye etmek istiyorum.
Bu ay bnde ovulasyon la denemek istiyorum bu ay tutar ben de almak isterimHerkese merhaba bundan 8 ay önce 60lı ovülasyon testi almıştım. İnstagramda ki birgebeningunlugu sayfasından. 12 tanesinden sonra hamile kalmak nasip oldu kalan 48 taneyi ücretsiz ilk yazan arkadaşa hediye etmek istiyorum.
4 değil ama 2ye bölebilirim. Ben erken yumurtluyormuşum o yüzden bir arkadaş için 24 tanesi daha işlevsel olurDüşünceniz çok hoş benim ihtiyacım yok ama bence 4e bölün siz 12de tutturmuşsunuz 4 kişiye bölün 1 değil belki 4 çocuğa vesile olursunuz demeye geldim
Özelden isim ve adresini atarsanız sevinirim
Özelden isim ve adresinizi atarsanız sevinirimBu ay bnde ovulasyon la denemek istiyorum bu ay tutar ben de almak isterim
Kuzum bende ovulasyon kullanıyorum bu ay ama anlayamıyorum bana yardımcı olur musun hayırlı olsun senin adinaHerkese merhaba bundan 8 ay önce 60lı ovülasyon testi almıştım. İnstagramda ki birgebeningunlugu sayfasından. 12 tanesinden sonra hamile kalmak nasip oldu kalan 48 taneyi ücretsiz ilk yazan arkadaşa hediye etmek istiyorum.
Teşekkür ederim. Adet döngüsü bittikten sonra her gün not ederek yapmıştım. Çizgi koyulaştıkça yumurtlama yaklaşıyor ve en koyu hali yakalandığı gün yumurtlamanın gerçekleştiği gün oluyor. Ardından gelen ve çizgilerin silinmeye başladığı ilk 3 gün yani çatlama günleri ilişki öneriliyorKuzum bende ovulasyon kullanıyorum bu ay ama anlayamıyorum bana yardımcı olur musun hayırlı olsun senin adina
Benim kimi gün koyu kimi gün açık oluyorTeşekkür ederim. Adet döngüsü bittikten sonra her gün not ederek yapmıştım. Çizgi koyulaştıkça yumurtlama yaklaşıyor ve en koyu hali yakalandığı gün yumurtlamanın gerçekleştiği gün oluyor. Ardından gelen ve çizgilerin silinmeye başladığı ilk 3 gün yani çatlama günleri ilişki öneriliyor
Gönderdim teşekkür ederimÖzelden isim ve adresinizi atarsanız sevinirim
Mümkünse bende almak istiyorum pek alacak durumum yokHerkese merhaba bundan 8 ay önce 60lı ovülasyon testi almıştım. İnstagramda ki birgebeningunlugu sayfasından. 12 tanesinden sonra hamile kalmak nasip oldu kalan 48 taneyi ücretsiz ilk yazan arkadaşa hediye etmek istiyorum.
Canım bana ulaştı saolsun arkadaş göndermiş ama karşı taraf ödemeli şekilde yollamış ve 40 tl istedi kargocu ve ödemek zorunda kaldım, Bilseydim istemezdim. Hediye denilince böyle olacağını düşünmemiştim. Bir şey kaybetmedin yani. M MaviSari senin de bilgin olsun canımMümkünse bende almak istiyorum pek alacak durumum yok
Benimde aynı oldu canım bnde aldim
Benden 40 değil 68 istedi canım sana az istemiş demekki poşette geldi halde neyse saolssjn yinede
Canım böyle Kargo parası mı olur ya şok oldum ben birazcık satın alsak o fiyata zatenBenden 40 değil 68 istedi canım sana az istemiş demekki poşette geldi halde neyse saolssjn yinede