• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi hamilelik

Dormicum00

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
322
253
23
Kızlar merhaba bu ay ovülasyon testi ile takip edip ilişkiye girdim. Günde 1tane test yaptım sadece. Fakat hep silik yakaladım 2.çizgiyi 3 4 gün. Daha sonra tamamen gitti 2.çizgi. 1haftadır hiç test yapmadım. (idrarımı tam 4saat tutarak yapamadım ama hiç testi o yüzden mi koyu çizgi çıkmadı bilmiyorum) şimdi adetime 5 6 gün kaldı. Bugun bi kasık batmam vardı. Evde de ovülasyon testi vardı bi yapayım dedim idrarımı 2saat tutarak . 2.çizgi yine silik çıktı. Sizce bu ne anlama geliyor. Normalde adetim yıllardır düzenlidir. 30 günde bir olurum hep. Başına gelen var mı böyle bir şey ne düşünmeliyim iki kez mi yumurtlama oldu sizce

Kızlar merhaba bu ay ovülasyon testi ile takip edip ilişkiye girdim. Günde 1tane test yaptım sadece. Fakat hep silik yakaladım 2.çizgiyi 3 4 gün. Daha sonra tamamen gitti 2.çizgi. 1haftadır hiç test yapmadım. (idrarımı tam 4saat tutarak yapamadım ama hiç testi o yüzden mi koyu çizgi çıkmadı bilmiyorum) şimdi adetime 5 6 gün kaldı. Bugun bi kasık batmam vardı. Evde de ovülasyon testi vardı bi yapayım dedim idrarımı 2saat tutarak . 2.çizgi yine silik çıktı. Sizce bu ne anlama geliyor. Normalde adetim yıllardır düzenlidir. 30 günde bir olurum hep. Başına gelen var mı böyle bir şey ne düşünmeliyim iki kez mi yumurtlama oldu sizce
[/QUOTE
Canım koyu çizgiyi yakalayana kadar yapman gerekiyordu bazı kişiler geç yumurtlayabiliyor adetten sonra kaçıncı gün başladın ve kaç gün devam ettin.

12.gün başladım yoktu çizgi. 13.gün silikti. 4 gün kadar yaptım. Hep silikti. 5.gün kayboldu tamamen bi daha çıkmamıştı bugune kadar. Bugun de yine silik 24. Gün bugun artık adet olcam 6 gün sonra.

12.gün başladım yoktu çizgi. 13.gün silikti. 4 gün kadar yaptım. Hep silikti. 5.gün kayboldu tamamen bi daha çıkmamıştı bugune kadar. Bugun de yine silik 24. Gün bugun artık adet olcam 6 gün sonra.
Keşke o zaman devam etseydiniz arada kaçmış olabilir yumurtlamanız varsa mutlaka koyulaşacaktı eğer adet olursanız bu ay 11.gün başlayıp hergün yapın koyu görene kadar 2 saat sıvı almasanız yeter ben saat akşam 8 gibi yapıyordum birde.

• Eğer çubuk üzerinde çift çizgi çıkarsa; yumurtlama döneminde olduğunu ve korunmasız cinsel birliktelik yaşadığında hamile kalma ihtimalinin yüksek olduğunu gösterir.
  • Eğer çubuk üzerinde tek çizgi çıkarsa ya da ikinci çizgi çok silikse; henüz yumurtlama dönemine girmediğini ve hamilelik ihtimalinin düşük olduğunu gösterir.

Bu arada atladığım bişey olmuş. Ovülasyon testi yaptığım zamanda bi sebepten pelvik ultrason çekilmiştim o sırada yumurta hücresi de görüldü yumurtlamışım yani. Ama hiç koyu olmadı ona rağmen. Benim şuan merak ettiğim adete yakın neden yine silik çizgi çıktı

Bu arada atladığım bişey olmuş. Ovülasyon testi yaptığım zamanda bi sebepten pelvik ultrason çekilmiştim o sırada yumurta hücresi de görüldü yumurtlamışım yani. Ama hiç koyu olmadı ona rağmen. Benim şuan merak ettiğim adete yakın neden yine silik çizgi çıktı

Çünkü vücudumuzda her zaman LH vardır

Slm kızlar benim bi sorum olacaktı bu yumurtlama bi kişide kaç gün sürer bilginiz var mı

127C281C-E22E-489F-A7E9-69A4B928169E.jpeg 13140C35-C0EC-445D-B880-FAE5AA4C157F.jpeg 1F535EC8-C582-4047-ABDB-867B89F37D52.jpeg

Back