Ovulasyon testi hakkında

En sevdigim mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
926
659
53
İyi akşamlar arkadaşlar, üstteki ovu testini öğlen yaptım ve sonra eşimle ilişkimiz oldu. Alttaki koyuyü da şimdi yaptım. Şimdi bugün yine ilişki sart mi acaba.. pik olmuş ya. Cevap verirseniz sevinirim

Eklentiler

• IMG-20190311-WA0008.jpg
    109,5 KB · Görüntüleme: 60
Teşekkür ediyorum valla rahatladım şimdi başka ilişki şart mı acaba, hergün mesela. Bu eşimin işi icabı zorda biraz
Canım en koyu zaman yani yumurtlama günü be ertesi gün silikleştiğini gördüğün gün yanı çatlama 2 gün ilşiki olması lazım bi sonraki gümde müsaitsen olsun tabi önemli olan o 2 gün zaten sperm kalitesinde fln Sıkıntı varsa üst üste pek önerilmiyor

Yarın da o zaman, peki teşekkür ederim. Birde ben bu ay soğan kürü uyguluyorum, reglimin 7. günü başladım. Yani bittiğinin ertesi deyim ve 15 gün olmadı. Hala içsem mi, zararı olur mu acaba yumurtlamaya. Çok soru sordum kusura bakma lütfen. İlk kez uyguluyorum bu kürü ve testi de o yüzden

Ben pik olduğunu gördüğüm gün 3gun pespese yaptık işimi sansa bırakmamak için sonra 1gun boşluk ertesi gün tekrar yaptik. Cok şükür hamile olduğumu öğrendim.
Darisini başına inşallah canım.

Ne demek sor canım soğan kürü hakkında bilgim yok ama 15 gün devam etmelisin Ozman etkili olur omunla hamşle kalan çok demek bi etkisi yok ne zamandır bebiş istiyosun

Tebrik ederim, sağlıcakla kucağına al inşallah canım ben bugünde yaptım, bel ağrım çok var böyle adet olacakmışım gibi birde akıntı afedersin. Bugün yumurtlama oldu diye düşünüyorum. Yarın yapacağımızı sanmıyorum da senin gibi ertesi gün olur inşallah inşaallah bendede tutar

Ne demek sor canım soğan kürü hakkında bilgim yok ama 15 gün devam etmelisin Ozman etkili olur omunla hamşle kalan çok demek bi etkisi yok ne zamandır bebiş istiyosun
Çok teşekkür ediyorum canım edeceğim bakalım, zaten 5 günüm kaldı. İnşallah herşey yolunda gider birkaç aydır deyim düşünüyoruz, geçen ay sanırım bir kimyasalım olmuş. Bu ay hayırlısıyla gelsin inşallah

Bizim 5.senemiz bitecek canım o kadar istiyorduk ki esimde problem olmasina ragmen ara vermeden yaptik valla ne olursa olsun diye. :)
Inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.

Bizim 5.senemiz bitecek canım o kadar istiyorduk ki esimde problem olmasina ragmen ara vermeden yaptik valla ne olursa olsun diye. :)
Inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.
Aaaa öyle mi, Allah'ım kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım. Çokk sevindim senin adına 5 sene az değil, ne güzel sabretmişsin. Rabbim aratmamış benim için de hayırlısı bakalım, ümidim var bu ay nedense. Soğan kürü uyguluyorum, ve uyguladığımdan beri kasığımdaki ağrım gitti neredeyse. Ve kahverengi akıntımda olmuştu adet sonrası 2-3 gün. Temizlendiğimi düşünüyorum. Allah büyük Bu ayda hayal kırıklığım olmaz inşallah

Sağol canım Allah razı olsun. O 5 senede psikolojik olarak neler yaşadım ben bilirim. Rabbim kimselere aratmasin inşallah.
Inşallah seninde mucizen seninledir canim.

Sağol canım Allah razı olsun. O 5 senede psikolojik olarak neler yaşadım ben bilirim. Rabbim kimselere aratmasin inşallah.
Inşallah seninde mucizen seninledir canim.
Rabbim sınamış seni sevdiğinden, başarı ile geçmişsin ki seni böyle müjdelemiş canım çoğu isyan eder olacağı varsada olmaz. Gönlün güzelmiş demekki.
Bende test yaptım hala koyu. Ve akıntım çok. Kesin yumurtlama aşamasındayım. Belimde ağrı çok çünkü. Bugün yine öğlene denk geldi yaptık. Umarım spermler içerde duruyordur. İlişki sonrası afedersin akıyo çünkü. Yarın da yapamam belki ertesi gün. Allah büyük canım. Güzel dileğin içinde ayrıca teşekkür ediyorum

Bende hep öyle dedim canim, bu bizim sinavimizdi eşimle birbirimize karşı ve Rabbime karşı nasıl kuluz diye o yüzden inanmaktan dua etmekten hic vazgecmedim. 1 gun bile aklima gelmedi ki ya hamile kalamazsam diye. Biliyordum bir gun olacakti ve zamanı vardi elbette sabirla bekledim şükürler olsun ki nasip etti Rabbim... eşim kendinde sorun var diye umutsuzluğa düşüyordu bazen ya olmazsa hic diye çünkü doktorlar normal yolla zor aşılama bile tutmaz direk tüp bebek demislerdi o da kimyasal olmuştu cok üzülmüştü. Ikimiz icinde cok çabaladım eşime destek olmaktan sanırım aklıma hic kötü birsey getirme fırsatımda olmadi
Ama herseye ragmen herşey cok güzeldi bizim icin sevgimiz saygımız daha da artti birbirimize cok şükür şimdi sabirla sabırsızlık arası heyecan ile bekliyoruz minigimizi
Inşallah seninde tutar canım dualarım tüm evlat sahibi olmak isteyenlerle her ezan saati aklimdasiniz....
Stres sıkıntı yapma sakin ve ovulasyon gunu bitince kendinde hic belirti arama sabırla gününün gelmesini bekle insallah minigin de gelecektir Allahin izni ile

Okurken çokk duygulandım, inan. Allah'ım ne büyüksün dedimkendimi unuttum, yineki benim var. Yüce Rabbim sağ salim bebeğini sana senide ona bsğışlasın inşallah  her anının keyfini çıkar canım, inan insan gebelikte yaşadığı sıkıntıları bile arıyor bazen. Mesela ben çok idrara çıkardım, off bu ne diye çok isyan ederdim kendimeson aylara doğru. Ama onu bile özlüyorum. İnşallah sende yakında kıpır kıpır hareketlerini, yumruk gibi derinin yukarı kalkmasını, idrar torbana ve kaburgalarına bir anda tekmelerini tatlı tatlı hissedeceksinher anı ayrı güzel. En sonunda o misss kokusunu duyacaksın. Anlatılmaz yaşanır bir duygu bu, sende yaşayacaksın canım Allah'ın izniyle.

Sagol canım Allah razı olsun. Rabbim hepimize sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah.
Su an bende o gunleri bekliyorum valla icim kıpır kıpır
Rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…