Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol bol havuc ye canm çatlamasına yardımcı olur aynen daha çatlama olmamisMerhaba aranıza yeni katıldım .
Bu ay ovulasyon testi denedim . Reglinin 10. Gününde başladım . Yalnız problem şudur ki sanki günlerdir silikleşmiyor. Bu çatlama problemine mi işarettir?
Canım ne zaman havuç yenmeye başlanmalı pik görür görmez mi ve suyunu mu kaynatmak faydalı yoksa direk yemek miBol bol havuc ye canm çatlamasına yardımcı olur aynen daha çatlama olmamis
Direk yemek faydalı yani bugunlerde bol bol havuc tüket. Birde hergununu değerlendir boşa geçirme.Canım ne zaman havuç yenmeye başlanmalı pik görür görmez mi ve suyunu mu kaynatmak faydalı yoksa direk yemek mi
Canım pcos falan var mı ? Silikleşip koyulaşmış gibi resmenKızlar merhaba bende bu dertten muzdaribim ne zamandır böyle çıkıyor normal mi bu ya adetten beri 25. Gündeyim Eki Görüntüle 3019478
Özele gittim var dedi 6 ay sonra gel dedi bende o ara başka doktorlara gittim Saraçoğlu kürleri kullandım devlette ki doktor yok dedi anlamadımCanım pcos falan var mı ? Silikleşip koyulaşmış gibi resmen
Polikistik oversiniz galiba lh yüksekliği var herhaldeMerhaba aranıza yeni katıldım .
Bu ay ovulasyon testi denedim . Reglinin 10. Gününde başladım . Yalnız problem şudur ki sanki günlerdir silikleşmiyor. Bu çatlama problemine mi işarettir?
Bendede var evet.Polikistik oversiniz galiba lh yüksekliği var herhalde
Allah yardımcımız olsun bende 1 ay önce gitmiştim lh yüksek çıktı doktor da bazen yüksek çıkabiliyo değerler oynayabiliyor demişti 6 ay önce 3 dü sonra yine yükselmişBendede var evet.
Yok gibi canım ya daha koyu çıkıyor normalde t çizgisi daha koyu olması gerek diyorlarYumurtlama mi bakar misinz
Ama t çizgisi de diğerinden koyu gibi belkide testin markasındandır olabilirsiniz de canım değerlendirin inşallah tutar Rabbim gönlünüze göre versin..Yumurtlama mi bakar misinz
Kızlar ümidimizi yitirmeyelim bir gebenin günlüğü sayfası var instagram da böyle gebelik haberlerini paylasıyorlar ve çogu pcos lu bakın bunlar hep umut olsun bize..Bendede var evet.
üz yumurtlama olmamış teste devam et pcos varsa oynama yapabilirKızlar merhaba bende bu dertten muzdaribim ne zamandır böyle çıkıyor normal mi bu ya adetten beri 25. Gündeyim Eki Görüntüle 3019478
Valla bilmiyorum en son gittiğim doktor yok demişti de yapmaya devam edeyim inşallah çünkü çok gördüm pcos olup da bu testlerle hamile kalanı Rabbim isteyen herkese nasip etsinHen
üz yumurtlama olmamış teste devam et pcos varsa oynama yapabilir
Amin canım testleri yapınca idrarını kaç saat tutuyorsun acabaValla bilmiyorum en son gittiğim doktor yok demişti de yapmaya devam edeyim inşallah çünkü çok gördüm pcos olup da bu testlerle hamile kalanı Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Nasıl yani anlamadım canımAmin canım testleri yapınca idrarını kaç saat tutuyorsun acaba