Ay bende de üç gündür aynı resmen. Hangi testi kullanıyorsunuz ? Dün bende pil muhtemelen dedim kendimce akıntıdan ama pil çıkmadı. Bugün yine değilim. 13. Günüm bugünKızlar ovulasyon testim günlerdir aynı ne pik oluyor ne silikleşiyor .. görseller 12,14 ve 16. günlere ait neden böyle olmuş olabilir?
Normalde her ay 14. Gün pik olur silikleşirdi..
İnnovita marka test , dhaa önce çok kullanım Mac 13./14. Gün pik görürdümAy bende de üç gündür aynı resmen. Hangi testi kullanıyorsunuz ? Dün bende pil muhtemelen dedim kendimce akıntıdan ama pil çıkmadı. Bugün yine değilim. 13. Günüm bugün
Aslında koyu baya seninki ama normalde nasıl ilerliyordu. Gir gide koyu oluyordu değil mi ? Bende bir gebenin günlüğündeki testi aldım ama korkmaya başladım pili kaçırırsam diye 20mm üstünü algılıyor diyorlarİnnovita marka test , dhaa önce çok kullanım Mac 13./14. Gün pik görürdüm
regle ne kdr var test yapsanaKızlar ovulasyon testim günlerdir aynı ne pik oluyor ne silikleşiyor .. görseller 12,14 ve 16. günlere ait neden böyle olmuş olabilir?
Yok imkansız daha yumurtlama olması gereken dönemdeyim 11 -12 gün varregle ne kdr var test yapsana
Kızlar benimde adetten sonra 17. Günüm 3 gündür testlerim bu şekildeKızlar ovulasyon testim günlerdir aynı ne pik oluyor ne silikleşiyor .. görseller 12,14 ve 16. günlere ait neden böyle olmuş olabilir?
Pik olmuş canım değerlendir .. silikleşir bugün yarın. Benimki bu ay hiç pik olmadıKızlar benimde adetten sonra 17. Günüm 3 gündür testlerim bu şekilde
Pik olmuş canım değerlendir .. silikleşir bugün yarın. Benimki bu ay hiç pik olmadı
Eee nasıl olmadı sonucu da adet olmadın mı yada kaçıncı gün oldun.Pik olmuş canım değerlendir .. silikleşir bugün yarın. Benimki bu ay hiç pik olmadı
adet günüm bugün ya yarın . Bekliyorum henüz . Muhtemelen pik olacak kadar gelişemeden çatladı ..Eee nasıl olmadı sonucu da adet olmadın mı yada kaçıncı gün oldun.
Ama bnm bildiğim pik gormezsen adette olamıyorsun. Adet olursan bir kac içinde buraya yazar mısın bana da umut olur. 25 gündür pik görmedim. Adet olcak miyim oda belirsiz. Artık gebeliği geçtim acaba adet olcak miyimadet günüm bugün ya yarın . Bekliyorum henüz . Muhtemelen pik olacak kadar gelişemeden çatladı ..
Tabi elbette yazarım , yumurta her zaman yeterli büyüklüğe ulaşmayabiliyor , yani düzenli adet olabiliriz ancak bazı aylar yumurtlama olmaz … Bildiğim kadarıyla.. bilen biri bizi bi aydınlatsa fena olmazAma bnm bildiğim pik gormezsen adette olamıyorsun. Adet olursan bir kac içinde buraya yazar mısın bana da umut olur. 25 gündür pik görmedim. Adet olcak miyim oda belirsiz. Artık gebeliği geçtim acaba adet olcak miyim
Ben sırf bunu test etmek için 25 günde hala ovulasyon devam ediyorum. Eğer çift çizgi görüp 14 gün adet olursam demek ki çift gördükten sonra illa ki adet olunuyorTabi elbette yazarım , yumurta her zaman yeterli büyüklüğe ulaşmayabiliyor , yani düzenli adet olabiliriz ancak bazı aylar yumurtlama olmaz … Bildiğim kadarıyla.. bilen biri bizi bi aydınlatsa fena olmaz
Ben bu ay yaptım hiç görmedim pik, 1 yıldır yapıyordum 14,15.günler pik görürdüm yine aynı marka aldım ama bu ay maalesef olmadı.Ben sırf bunu test etmek için 25 günde hala ovulasyon devam ediyorum. Eğer çift çizgi görüp 14 gün adet olursam demek ki çift gördükten sonra illa ki adet olunuyor
Lütfen buraya yazalım aynı sen gibiyim.Ben bu ay yaptım hiç görmedim pik, 1 yıldır yapıyordum 14,15.günler pik görürdüm yine aynı marka aldım ama bu ay maalesef olmadı.
30/ 31 günde oluyorum bugün 29.gün iki günüm kaldı tahmini bakalım..
Günaydın prenses ben bugün regl oldum çok şükür. 30. Günde .Lütfen buraya yazalım aynı sen gibiyim.Ama iki gün önce azıcık yükseldi hatta devamı gelcek sandim. Sonra geri düştü. Onu da çok anlamadım. şuan hala silik devam ediyoruz