- 6 Haziran 2022
- 170
- 36
- 31
- Konu Sahibi turtalicilek
Arkadaşlar merhaba, siteye yeni oldum. Eskiden hep okurdum şimdi kendim de yazmak istedim. 2 aydır ovulasyon testi yapıyorum. Geçen ay ovulasyon testini yanlış kullandığımı anladım, meğer silikleşene kadar cinsel ilişki gerekliymiş yumurtanın çatlaması açısından. Ama ben pik gördüğüm gün ilişki yaşayıp bırakmıştım.
Bu ay pike kadar ve silikleşene kadar ilişki yaşadım adetimin 14. Ve 17. Günleri arası.
28i yumurtlama tarihimdi.
Ve 30 mayıstan itibaren gögüs ucu hassasiyeti basladı zaman geçtikçe de şişlik ve ağrı başladı ve hala devam ediyo. Normalde adete 1 hafta kala başlar son 4 gün yogunlasırdı.
Ama suanda evdeyken merdivenden inerken goguslerimi tutmak zorunda kalıyorum.
Bu arada bat tarihim 11 haziran. İdrar testlerim negatif.
Kan testi yaptırmaya da çekiniyorum açıkçası. Benim gibi olup da gebe olduğunu öğrenen var mı
Bu ay pike kadar ve silikleşene kadar ilişki yaşadım adetimin 14. Ve 17. Günleri arası.
28i yumurtlama tarihimdi.
Ve 30 mayıstan itibaren gögüs ucu hassasiyeti basladı zaman geçtikçe de şişlik ve ağrı başladı ve hala devam ediyo. Normalde adete 1 hafta kala başlar son 4 gün yogunlasırdı.
Ama suanda evdeyken merdivenden inerken goguslerimi tutmak zorunda kalıyorum.
Bu arada bat tarihim 11 haziran. İdrar testlerim negatif.
Kan testi yaptırmaya da çekiniyorum açıkçası. Benim gibi olup da gebe olduğunu öğrenen var mı