• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi gerçekten gebelik mi belli eder?

yagmurdamls55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2024
44
18
3
27
İyi akşamlar hanımlar, benim bat 7 Şubat. Burda bi çok ovü testi pik olup hamile olan veya böyle bişey olduğunu söyleyen kişiler vardı. Bende evdeki son ovü testimle bugün yaptım ve aşırı silik çizgi. Yani bu bilgi doğru mu? Bilgisi olan yazabilir mi moralim bi tık bozuldu açıkçası

Bunu ben de merak ediyorum. Bilen varsa lütfen aydınlatsın bizi. Adetim 3-5 güne olacak. Ovu testim bu şekilde. Bunu dün yaptım. Bugün de aynı.

Eklentiler

• IMG_9845.jpeg
    IMG_9845.jpeg
    120,5 KB · Görüntüleme: 15
Bu da bugün yaptığım. Karnımda değişik bir ağrı var. Normalde âdet öncesinde ben hiç hissetmem. Bir anda olur.

Eklentiler

• IMG_9873.jpeg
    IMG_9873.jpeg
    162,8 KB · Görüntüleme: 12
Bu da bugün yaptığım. Karnımda değişik bir ağrı var. Normalde âdet öncesinde ben hiç hissetmem. Bir anda olur.
açıkçası belirti diyebileceğim bi bilgim yok henüz 2.korunmasız ilişkim yumurtlamamı hisseden biriyim sonrasında kasık ağrısı tatlı tatlı yaşarım. Hamileliğe bağlamadım. Hemen olmaz zaten diye pek düşünmüyordum açıkçası ama böyle bi durum varsa da öğrenmek istiyorum

Ben bat gectikten sonra elimdeki ovu testleriyle yaptım önce biraz silikti sonra ki yaptıklarım koyu cikmisti, bende araştırdım bununla ilgili video çeken biri de vardı ovu testi gebelik gösterir mi diye pozitif çıkıyordu gebelikte öyle öğrenmiştim

Ben bat gectikten sonra elimdeki ovu testleriyle yaptım önce biraz silikti sonra ki yaptıklarım koyu cikmisti, bende araştırdım bununla ilgili video çeken biri de vardı ovu testi gebelik gösterir mi diye pozitif çıkıyordu gebelikte öyle öğrenmiştim
Biz keselim umudu o zaman 😂

Kızlar burayı kullanmayı tam çözemedim yeni üye oldum bir soru sordum ama kimse bir şey yazmadı bakabilir misiniz soruma çok rica etsem
sorunuza şimdi baktım, yumurtlamadan sonra regl olana kadar saydıklarınızı bende yaşıyorum. Silikleştiyse aslında ben yapmıyorum lakiniçinizin rahat etmesi için tekrarlayın testleri

Back