Ovulasyon testi gebelik

suna soysal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2024
40
1
1
17
Merhaba kızlar bugun ovulasyon testi yaptim cift cizgi cikti deyeyim dedim gebelik testide yaptim cok silik cikti adet gunume 6 gun felan var sizde gebemiyimdir

Eklentiler

• 1000043973.webp
    1000043973.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 139
  • 1000043974.webp
    1000043974.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 138
Ovülasyon testinin daha koyu olması lazım en azından pike yakın hamilelik testide ya Artı med yada days doctorsa yalancı pozitif çıkarıyor en iyisi adetinjzin gecikmesini bekleyin inşallah vardır

Selam kızlar 5 Mart adet başlangıcı 8 Mart bitiş sonrasında takiple 20 Mart pik 21 Mart catlama oluştu test silikleşmeye başladı 30 marttan beride koyulaşmaya başladı fakat şu 2 gündür koyu daha ve pcosluyum ama tahmini olarak 5/6 Nisan gibi adet göreceğimi hesap ediyorum adetime 3 gün var bu şekilde koyulaslıyor ilk beş dk içersinde T ve C çizgileri aynı renkte oluyor resimdeki gibi sizce neden
IMG_5228.webp

Selam kızlar 5 Mart adet başlangıcı 8 Mart bitiş sonrasında takiple 20 Mart pik 21 Mart catlama oluştu test silikleşmeye başladı 30 marttan beride koyulaşmaya başladı fakat şu 2 gündür koyu daha ve pcosluyum ama tahmini olarak 5/6 Nisan gibi adet göreceğimi hesap ediyorum adetime 3 gün var bu şekilde koyulaslıyor ilk beş dk içersinde T ve C çizgileri aynı renkte oluyor resimdeki gibi sizce neden
Eki Görüntüle 3569907
Merhaba sonucuz ne oldu hamilemisinizz bende benzer bi durum yaşıyorum

Evet canım hamileyim beta 905
Hayirli ugurlu olsun benim de bugun gecikmemin 2. Gunuydu evde ovulasyon testi vardi yaptim benimkinede bakarmisnz bana silik gibi geldi yada heycandan anlayamiyorum sabah regli olmassam kan vermeye gidicem varsa cikar sanirim

Eklentiler

• 1000002718.webp
    1000002718.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 14
Ovülasyon testinin daha koyu olması lazım en azından pike yakın hamilelik testide ya Artı med yada days doctorsa yalancı pozitif çıkarıyor en iyisi adetinjzin gecikmesini bekleyin inşallah vardır
Benimkinede bakarmsnz varmi bilemiyorum surekli bakmaktan gozlerim bulaniklasti😟

Eklentiler

• 1000002718.webp
    1000002718.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 18
Eki Görüntüle 3569907
Öncelikle hayırlı olsun 🧿 günleri nasıl değerlendirmiştinizz

Hayirli ugurlu olsun benim de bugun gecikmemin 2. Gunuydu evde ovulasyon testi vardi yaptim benimkinede bakarmisnz bana silik gibi geldi yada heycandan anlayamiyorum sabah regli olmassam kan vermeye gidicem varsa cikar sanirim
Pek belli olmuyor ama gecikmeden sonra ikisi de koyu olmalı diye biliyorum umarım vardır kan verirsen bizi de haberdar et mutlaka💝🌷✨💗

Back
X