- 6 Aralık 2024
- 40
- 1
- 1
- 17
- Konu Sahibi suna soysal
Merhaba kızlar bugun ovulasyon testi yaptim cift cizgi cikti deyeyim dedim gebelik testide yaptim cok silik cikti adet gunume 6 gun felan var sizde gebemiyimdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resimlerini atarsanız yorumlarizMerhaba kızlar bugun ovulasyon testi yaptim cift cizgi cikti deyeyim dedim gebelik testide yaptim cok silik cikti adet gunume 6 gun felan var sizde gebemiyimdir
Testin markası vs önemliMerhaba kızlar bugun ovulasyon testi yaptim cift cizgi cikti deyeyim dedim gebelik testide yaptim cok silik cikti adet gunume 6 gun felan var sizde gebemiyimdir
Resimlerini atarsanız yorumlariz
Çok silik ama gözüküyor birazResimlerini atarsanız yorumlariz
Tesekkur ederim inşallahOvülasyon testinin daha koyu olması lazım en azından pike yakın hamilelik testide ya Artı med yada days doctorsa yalancı pozitif çıkarıyor en iyisi adetinjzin gecikmesini bekleyin inşallah vardır
Merhaba sonucuz ne oldu hamilemisinizz bende benzer bi durum yaşıyorumSelam kızlar 5 Mart adet başlangıcı 8 Mart bitiş sonrasında takiple 20 Mart pik 21 Mart catlama oluştu test silikleşmeye başladı 30 marttan beride koyulaşmaya başladı fakat şu 2 gündür koyu daha ve pcosluyum ama tahmini olarak 5/6 Nisan gibi adet göreceğimi hesap ediyorum adetime 3 gün var bu şekilde koyulaslıyor ilk beş dk içersinde T ve C çizgileri aynı renkte oluyor resimdeki gibi sizce neden
Eki Görüntüle 3569907
Evet canım hamileyim beta 905Merhaba sonucuz ne oldu hamilemisinizz bende benzer bi durum yaşıyorum
Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah bizede dua etEvet canım hamileyim beta 905
Hayirli ugurlu olsun benim de bugun gecikmemin 2. Gunuydu evde ovulasyon testi vardi yaptim benimkinede bakarmisnz bana silik gibi geldi yada heycandan anlayamiyorum sabah regli olmassam kan vermeye gidicem varsa cikar sanirimEvet canım hamileyim beta 905
Benimkinede bakarmsnz varmi bilemiyorum surekli bakmaktan gozlerim bulaniklastiOvülasyon testinin daha koyu olması lazım en azından pike yakın hamilelik testide ya Artı med yada days doctorsa yalancı pozitif çıkarıyor en iyisi adetinjzin gecikmesini bekleyin inşallah vardır
Öncelikle hayırlı olsunSelam kızlar 5 Mart adet başlangıcı 8 Mart bitiş sonrasında takiple 20 Mart pik 21 Mart catlama oluştu test silikleşmeye başladı 30 marttan beride koyulaşmaya başladı fakat şu 2 gündür koyu daha ve pcosluyum ama tahmini olarak 5/6 Nisan gibi adet göreceğimi hesap ediyorum adetime 3 gün var bu şekilde koyulaslıyor ilk beş dk içersinde T ve C çizgileri aynı renkte oluyor resimdeki gibi sizce neden
Eki Görüntüle 3569907
Pek belli olmuyor ama gecikmeden sonra ikisi de koyu olmalı diye biliyorum umarım vardır kan verirsen bizi de haberdar et mutlakaHayirli ugurlu olsun benim de bugun gecikmemin 2. Gunuydu evde ovulasyon testi vardi yaptim benimkinede bakarmisnz bana silik gibi geldi yada heycandan anlayamiyorum sabah regli olmassam kan vermeye gidicem varsa cikar sanirim
Daha erken die vermedim bugun vericektim aslinda 3 gun bugun cokmu koyu olmasi lzmPek belli olmuyor ama gecikmeden sonra ikisi de koyu olmalı diye biliyorum umarım vardır kan verirsen bizi de haberdar et mutlaka![]()
İlk idrarla ovulasyon dene yada 2-3 saat sıvı alımı yapmadan dene t çizgisi c kadar koyu olmalııDaha erken die vermedim bugun vericektim aslinda 3 gun bugun cokmu koyu olmasi lzm