- 13 Kasım 2021
- 21
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi Gulzamanii
Merhaba, bugün regl günüm, evde ovulasyon yaptım sizce gebelik şansı var mı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebeliği lh testiyle öğrenmen ne kadar doğru bilmiyorum ancak kan vererek doğru sonucu alabilirsin en iyisi yarın gidip kan vermekMerhaba, bugün regl günüm, evde ovulasyon yaptım sizce gebelik şansı var mı.
Eki Görüntüle 2961806
Canım umut vermek gibi olmasın ama bende ovülasyon testi ile hamile kaldığımı öğrenmiştimMerhaba, bugün regl günüm, evde ovulasyon yaptım sizce gebelik şansı var mı.
Eki Görüntüle 2961806
Merhaba,Merhaba, bugün regl günüm, evde ovulasyon yaptım sizce gebelik şansı var mı.
Eki Görüntüle 2961806
Merhaba acaba testiniz duruyormu koyuluğu nasıldı. Benimde 4 günüm var geçen aydan 2 tane ovülasyon testim kalmıştı atacaktım bi deneyeyim dedim böyle çıktıCanım umut vermek gibi olmasın ama bende ovülasyon testi ile hamile kaldığımı öğrenmiştim
Merhaba Allah en kısa zamanda nasip etsin inşAllah üzüldüm adınıza ama size bende bu şekilde öğrendim diyen bayanaydı sorum yanlışmı anlaşıldım acabaYok attım, benim başta böyle idi yavaşça silikleşti. Zaten negatif geldi. Covid geçirdim. Altüst oldu vücudum. Önce onu toparlamaya çalışıyorum. Bir yandan da umut işte.
İyi günler gebeliginiz öğrendiğimize ovulasyon testiniz nasıldı acabaCanım umut vermek gibi olmasın ama bende ovülasyon testi ile hamile kaldığımı öğrenmiştim
Gebemisinz acabaMerhaba acaba testiniz duruyormu koyuluğu nasıldı. Benimde 4 günüm var geçen aydan 2 tane ovülasyon testim kalmıştı atacaktım bi deneyeyim dedim böyle çıktı
Maalesef 2.kez yumurtlamisimGebemisinz acaba
Anladım bende aynı durumu yasiyorm umutlanmak istemiyirm da buğu koyulastigini gördüm bilemedim adet duzensiZ olduğu için adet günümü de tam bikmiyirm desem yeriMaalesef 2.kez yumurtlamisim
Anladim ben ovülasyon testini 3 ay felan kullandim her seferinde adete yakin 2. Bir yumurtma gördüm sonra biraktim zaten yapmayi cunku stres yapiyordum hep. Umarim sizde ise yararAnladım bende aynı durumu yasiyorm umutlanmak istemiyirm da buğu koyulastigini gördüm bilemedim adet duzensiZ olduğu için adet günümü de tam bikmiyirm desem yeri