• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi, gebelik

Gulzamanii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2021
21
6
1
31
Merhaba, bugün regl günüm, evde ovulasyon yaptım sizce gebelik şansı var mı.
16382778183535443394252079291725.jpg

Merhaba, bugün regl günüm, evde ovulasyon yaptım sizce gebelik şansı var mı.
Eki Görüntüle 2961806
Merhaba,
Burda hamileligini ovulasyon testiyle ogrenen cok kadinin yazisini okudum, fotografini gordum. Okuduklarimdan gordugum kadariyla ovulasyon testinin hamilelik belirtmesi icin T cizgisinin en az C kadar koyu veya C’den daha koyu olmasi gerekiyor.
Umarim isteyen herkese en kisa zamanda nasip olur🙏🏻

Canım umut vermek gibi olmasın ama bende ovülasyon testi ile hamile kaldığımı öğrenmiştim
Merhaba acaba testiniz duruyormu koyuluğu nasıldı. Benimde 4 günüm var geçen aydan 2 tane ovülasyon testim kalmıştı atacaktım bi deneyeyim dedim böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_20211204_161630.jpg
    IMG_20211204_161630.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 82
Yok attım, benim başta böyle idi yavaşça silikleşti. Zaten negatif geldi. Covid geçirdim. Altüst oldu vücudum. Önce onu toparlamaya çalışıyorum. Bir yandan da umut işte.

Yok attım, benim başta böyle idi yavaşça silikleşti. Zaten negatif geldi. Covid geçirdim. Altüst oldu vücudum. Önce onu toparlamaya çalışıyorum. Bir yandan da umut işte.
Merhaba Allah en kısa zamanda nasip etsin inşAllah üzüldüm adınıza ama size bende bu şekilde öğrendim diyen bayanaydı sorum yanlışmı anlaşıldım acaba 🤭

Anladım bende aynı durumu yasiyorm umutlanmak istemiyirm da buğu koyulastigini gördüm bilemedim adet duzensiZ olduğu için adet günümü de tam bikmiyirm desem yeri
Anladim ben ovülasyon testini 3 ay felan kullandim her seferinde adete yakin 2. Bir yumurtma gördüm sonra biraktim zaten yapmayi cunku stres yapiyordum hep. Umarim sizde ise yarar 💐

Bu sekil benimkide koyulasmis bugün biraz Galib bende ikinci kez yumurtlayacagim

Eklentiler

• IMG20220314145010.jpg
    IMG20220314145010.jpg
    101,5 KB · Görüntüleme: 14
Back