Ovulasyon testi gebelik

Bata 14.gun varken göğüs hassasiyeti başlamıştı bugün 8 gün var bata ve halende ucuna dokununca agriyor karnım ara ara kasılarak ağrıyor ve akintim var bakalım inşallah sizin gibi güzel sonuçları bende alırım 🙏 size de sagliklica kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Amin inşallah siz de güzel haberleri alırsınız rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🥰

Benim de yumurtlamamın üstünden 11 gün geçmişti daha bat a 8 gün olmasına rağmen dayanamadım erken gebelik testi yaptım hemen ikinci çizgi soluk çıktı 😅 daha sonra beta hcg testim de 32 geldi yani erken de öğrenilebiliyor önemli olan yumurtlama ve döllenme in üstünden kaç gün geçtiği 🥰
Aa hadi ya çok iyi🤩 o zaman ben de birkaç gün geçsin bir deneyeyim 🙈

Aa hadi ya çok iyi🤩 o zaman ben de birkaç gün geçsin bir deneyeyim 🙈
Ama bazen erken öğrenmek sıkıntılı oluyor ya gerçekten diyorum keşke daha geç öğrenseydim, beta hcg artacak mı derdi var bir de 😂 3 gün önce yaptığımda 31,92ydi bugün tekrar baktırdım 106ya yükselmiş içim rahatladı biraz da olsa

Ama bazen erken öğrenmek sıkıntılı oluyor ya gerçekten diyorum keşke daha geç öğrenseydim, beta hcg artacak mı derdi var bir de 😂 3 gün önce yaptığımda 31,92ydi bugün tekrar baktırdım 106ya yükselmiş içim rahatladı biraz da olsa
O da var değil mi varsa zaten 9 ay sorularla geçecektir ,yoksa da adetle de anlaşılabilir 😌bazen böyle beklesem mi de diyorum da 🙈

849BF4C9-B29D-426B-977D-7E3638B286EA.jpeg

Kızlar biri bana yardım etsin lütfen bu ne oluyor şimdi yaklaşık 10 gündür test yapıyorum ayın 25indrki gibi çıkıyordu anlayamıyorum 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

O da var değil mi varsa zaten 9 ay sorularla geçecektir ,yoksa da adetle de anlaşılabilir 😌bazen böyle beklesem mi de diyorum da 🙈
Ben bekleyemedim şimdi kese görünüp kalp atışı duyana kadar içim içimi yiyecek acaba kimyasal mı dış gebelik mi diye 😂😂

Eki Görüntüle 2907752
Kızlar biri bana yardım etsin lütfen bu ne oluyor şimdi yaklaşık 10 gündür test yapıyorum ayın 25indrki gibi çıkıyordu anlayamıyorum 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Benim gördüğüm kadarıyla pik yapmamıs henüz aynı gibi ama emin olamadım ben de 26. Ve üstündekinden ..yumurtlama olunca ikisi tamamen aynı oluyor veya t daha koyu oluyor .ama dediğim gibi tam emin değilim 🤔

Kızlar adetime 3 gün var test böyle çıktı testte mi sorun var bi çizgi belli ediyor ama o çizginin yanı temiz degıl varsa da belli etmiyor sizce testte mi sorun var

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    112,8 KB · Görüntüleme: 66
Back