Ovulasyon testi gebelik

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhaba kızlar ben bu ay ovulasyon testi ile takip ettim ve yumurtlama günlerini değerlendirdim ,adetime 8 gün var ve sırf merakımdan evde fazladan ovulasyon testi vardı yaptım ve fotodaki gibi birbirine çok yakın ..nasıl yorumlanabilir acaba biliyorum erken daha ama sabırsızlıktan

Eklentiler

• 5B26911A-6D16-496E-8424-D10BA72E3734.jpeg
    47,1 KB · Görüntüleme: 163
Adete 8 gun varken yapilan ovulasyon testinin bir anlami olmaz diye düşünüyorum. Zaten koyu koyu da çıkmamış. Testte de bir sorun olabilir. Renkler iki cizgide de silik.

Adete 8 gun varken yapilan ovulasyon testinin bir anlami olmaz diye düşünüyorum. Zaten koyu koyu da çıkmamış. Testte de bir sorun olabilir. Renkler iki cizgide de silik.
Haklısınız C de silik sıvı almadım dediğiniz gibi test sıkıntılı sanırım ve erken cok haklısınız

Adetine 3-4 gün kala yap canım bende öyle yapmıştım

Eklentiler

• 16274D75-D966-4603-B2C0-F8651A39B26B.png
    329,5 KB · Görüntüleme: 152
  • A806636E-82E9-429E-B678-43B4476B69E8.png
    338,9 KB · Görüntüleme: 130
  • 383F06DF-D89D-4C59-988E-45396CD76855.png
    374,2 KB · Görüntüleme: 153
Anladım canım aynı pik yaptığı günler gibi yani eşit veya daha da koyu buna göre değerlendiririm ben ,cok teşekkür ederim tekrardan

Benim de yumurtlamamın üstünden 11 gün geçmişti daha bat a 8 gün olmasına rağmen dayanamadım erken gebelik testi yaptım hemen ikinci çizgi soluk çıktı daha sonra beta hcg testim de 32 geldi yani erken de öğrenilebiliyor önemli olan yumurtlama ve döllenme in üstünden kaç gün geçtiği

Ama bazen keşke bu kadar erken öğrenmeseydim diyorum vardır bunda da Bi hayır gerçi

Çatlama kaç gün sonra oldu peki

Benimde 16 akşamı pik 18 sabahı çatlama degerlendirmistim bugün kan vermeyi düşünüyorum sizce çıkar mı birde belirtiniz varmiydi
Çıksa bile çok yüksek çıkmayabilir daha 10.günü zaten önemli olan artışıymış ben de üç gün sonra yeniden kan verdim umarım düzgün bir şekilde artmıştır

Belirti olarak da halsizlik, yorgunluk, ara ara kasık ağrısı vardı bir de çok olmasa da kokulara hassasiyet ve göğüslerde hassasiyet

Bata 14.gun varken göğüs hassasiyeti başlamıştı bugün 8 gün var bata ve halende ucuna dokununca agriyor karnım ara ara kasılarak ağrıyor ve akintim var bakalım inşallah sizin gibi güzel sonuçları bende alırım size de sagliklica kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…