Haklısınız C de silikAdete 8 gun varken yapilan ovulasyon testinin bir anlami olmaz diye düşünüyorum. Zaten koyu koyu da çıkmamış. Testte de bir sorun olabilir. Renkler iki cizgide de silik.
O zaman belli oluyor mu peki canım bu test ile ?Adetine 3-4 gün kala yap canım bende öyle yapmıştım
Olur canım Ben adetime 4 gün vardı hergün yaptım koyulaştı hele ki adet günümde kopkoyuyduO zaman belli oluyor mu peki canım bu test ile ?
Tamam canım teşekkür ederimOlur canım Ben adetime 4 gün vardı hergün yaptım koyulaştı hele ki adet günümde kopkoyuydu
Bunlar benim testlerimdi örnek canım bakTamam canım teşekkür ederim
Rica ederim canım hayırlısıyla rabbim sanada versin inşallahAnladım canım aynı pik yaptığı günler gibi yani eşit veya daha da koyubuna göre değerlendiririm ben ,cok teşekkür ederim tekrardan
Amin canım teşekkür ederimRica ederim canım hayırlısıyla rabbim sanada versin inşallah
26 haftalığız canımAmin canım teşekkür ederimsenin de hayırlı olsun bu arada yeniyse eğer ,Allah kavuştursun
Çatlama kaç gün sonra oldu pekiBenim de yumurtlamamın üstünden 11 gün geçmişti daha bat a 8 gün olmasına rağmen dayanamadım erken gebelik testi yaptım hemen ikinci çizgi soluk çıktıdaha sonra beta hcg testim de 32 geldi yani erken de öğrenilebiliyor önemli olan yumurtlama ve döllenme in üstünden kaç gün geçtiği
24 saatin sonunda oldu 13 pik 14 çatlamaÇatlama kaç gün sonra oldu peki
Benimde 16 akşamı pik 18 sabahı çatlama degerlendirmistim bugün kan vermeyi düşünüyorum sizce çıkar mı birde belirtiniz varmiydi24 saatin sonunda oldu 13 pik 14 çatlama
Çıksa bile çok yüksek çıkmayabilir daha 10.günüBenimde 16 akşamı pik 18 sabahı çatlama degerlendirmistim bugün kan vermeyi düşünüyorum sizce çıkar mı birde belirtiniz varmiydi
Bata 14.gun varken göğüs hassasiyeti başlamıştı bugün 8 gün var bata ve halende ucuna dokununca agriyor karnım ara ara kasılarak ağrıyor ve akintim var bakalım inşallah sizin gibi güzel sonuçları bende alırımÇıksa bile çok yüksek çıkmayabilir daha 10.günüzaten önemli olan artışıymış ben de üç gün sonra yeniden kan verdim umarım düzgün bir şekilde artmıştır
Belirti olarak da halsizlik, yorgunluk, ara ara kasık ağrısı vardı bir de çok olmasa da kokulara hassasiyet ve göğüslerde hassasiyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?