- 26 Ağustos 2023
- 158
- 48
- 13
- 29
- Konu Sahibi rabiactn75
-
Evet doğru ovulasyon ile gebelik öğrenenen çok kişi varMerhaba ben 23 ekimde adet oldum
10 Kasım da yumurtlama yakarım ve ilişki oldu
25 adet olmam gerekiyordu olmadım
25 de beta hcg 2 cıktı
Evde ovulasyon testi vardı yaptım böyle cıktı ekleyeceğim
Adet olmam gerekirken testin böyle çıkmasına anlam veremedim
internette ovulasyon testi adet döneminizde çıkıyorsa gebelik testini tekrarlayın pozitif çıkabilir deniyor sebebiyse gebelikte lh da beta gibi yükseliyormuş diye duydum doğru mu sizce ??
Kaç gün geçikmede çıkmıştı sizin ve ovulasyonda benim gibi gördünüz mü hayırlı olsunYapabilirsin ben de yapmıştım gebelikte pozitif çıkıyor, hayırlısı olur inşallah
Teşekkür ederim, Emin değilim 3 maksimum 5tir evde vardı normal gebelik testi pozitif çıktı heyecandan ovulasyon testlerini de ertesi günler denedim tek tek doktora gidene kadarKaç gün geçikmede çıkmıştı sizin ve ovulasyonda benim gibi gördünüz mü hayırlı olsun
Sonuç ne oldu canım bende aynı durumdayımBen adet olmadan yumurtluyorum sanırım arkadaşlar yeniden bakın aşk gebelik yok çünkübu nasıl oluyor asla anlamadım
Negatif hayatım bide adet de olamadım bu ay tarlusal kullandım bugün adetim başladı güya ama sadece kahve rengi lekeydi bütün gün şimdiyse hiç birşey yokSonuç ne oldu canım bende aynı durumdayım
Merhaba,bu ay ovülasyon testiyle takip yaptım 17.gündü çift çizgi.Adete 5-6 gün kala ben de sizin gibi bir yerlerden duyup yaptım gittikçe koyulasmaya başladı adete 4 gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama ovülasyon pozitif oldu ve 5 gündür pozitif.Bugun adetenim 2 gün geçti test yaptım silik pozitif çıktı sonra koyulasti kan verdimsonuv bekliyorumMerhaba ben 23 ekimde adet oldum
10 Kasım da yumurtlama yakarım ve ilişki oldu
25 adet olmam gerekiyordu olmadım
25 de beta hcg 2 cıktı
Evde ovulasyon testi vardı yaptım böyle cıktı ekleyeceğim
Adet olmam gerekirken testin böyle çıkmasına anlam veremedim
internette ovulasyon testi adet döneminizde çıkıyorsa gebelik testini tekrarlayın pozitif çıkabilir deniyor sebebiyse gebelikte lh da beta gibi yükseliyormuş diye duydum doğru mu sizce ??
Sonuç çıktımı hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba,bu ay ovülasyon testiyle takip yaptım 17.gündü çift çizgi.Adete 5-6 gün kala ben de sizin gibi bir yerlerden duyup yaptım gittikçe koyulasmaya başladı adete 4 gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama ovülasyon pozitif oldu ve 5 gündür pozitif.Bugun adetenim 2 gün geçti test yaptım silik pozitif çıktı sonra koyulasti kan verdimsonuv bekliyorum
Evet ,çıktı 104Sonuç çıktımı hakkınızda hayırlısı olsun
Evet ,çıktı 104
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?