ovulasyon testi gebeliği gösterir mi?

yasuyasu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
745
247
53
hanımlar bu gün adet günüm evde ovulasyon kiti vardı bir yapayımda negatifi görüp umudum son bulsun dedim 2.çizgi çok koyu olmamakla belirgin çıktı sizce gerçekten gebeliği gösterirmi başına gelen arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim

Ben adetim 1 günü gectikten sonra test yaptım 2. Cizgi cok silik cıktı aksam tekrar yaptım koyulasmıstı 2. Cizgi. bence adetini 1 2 gün gectikten sonra tekrarlamalısın?

ayy inşaAllah canım yaailk bebeğinizmi rabbim sağlıkla hayırla kavuştursun sizi

Rica ederim ilk olacak bi aksilik olmazsa.müjdeli Haberini bekliyorum mutlaka ins melegin bir an önce gelir

rabbim sağlıkla kucağını almayı nasib etsin canım ah inşaallah duygularım karıştı kendimi kaptırmakta istemiyorum adet belirtilerimde var çünki of ne bileyim karma karışığım dua rica ediyorum sizden hamilelerin duası kabul olurmuşne kadarlık evlisiniz çok bekledinizmi sizde

Canım cok kaptırmamakla iyi edersin ama umutsuzluğada kapılma benim 6 ekimde 1 yılım dolacak. Hic korunmadım ben 5 ay bekledim. sana cok cok dua edecegim bir müslümanın müslünan kardesine ettigi dua daha makbuldur. Haberini mutlaka bekliyorum. Rabbim gönlünden geceni hayırlısıyla versin hayırsızsa hayra cevirip versin;-)

Allah razı olsun canım benim inşaallah güzel haber alırım paylaşırım

Anne adaylarına evlatlarını hayırlısıyla kucağına almalarını nasip etsin Allah. Benim de dün yumurtlama günümdü. (Ovulasyon testine göre). Bugünde ovulasyon testi yaptım, çizgilerden biri dünkünden biraz daha silikti. Acaba şansımı bugün de denemeli miyim?

Merhaba Arkadaşlar,
Bende anne olmak için can atanlardanım. Normal şartlarda 30 Eylül de regl görmem gerekliydi. Ama görmedim. Fakat regl belirtilerim (sivilce, kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet) başladı. Fakat sivilceler söndü ve kasık ağrılarımda bi gidip bi geliyor. Şuanda test yapmak için erken olduğunu düşünüyorum. Çünkü geçen 2 ayda yaptım ve sonuç hüsran oldu :/ Hamilelik belirtisi ve regl belirtisi birbirine benzer mi acaba? Ovulasyon testine göre de çalışma yaptık ama...

bu ovulasyon testini nasıl yapıyosunuz kızlar hamileliği ögrenmek için ?

Merhaba,
Yanıt aldın mı bilemedim ama yinede paylaşmak istedim. Ovulasyon testi yumurtlama zamanını belirlemende yardımcı oluyor. Regl tarihinde dahil geçen 10 gün sonra testi yapmaya başlayabilirsin. Genelde saat 10:00 -20:00 arası ve hergün aynı saatte yapılması öneriliyor. Ayrıca testi yapmadan bir kaç saat önce sıvı tüketimini azaltmalısın. Yalnız çizgilerin ikiside belirgin olmalı (T - C) . Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Asıl amacı bu ama gebeliğide gösteriyor diyorlar ....

Benim adetime 2 gun kalailk cizgi kadar koyu olmasa da belirgindi. Bir onceki ay yine 2 gun kala yapmıştım silik bile cikmamisti allah herkesin gonlune göre versin.

Merhabalar bunu netten Araştırabilirsin yapan varmış ki sonuç dogru gosteriyormus , benim arkadaşim da bu şekilde öğrendi. Umarım sizde de dogru tesbit olur

Kızlar selamlar yardımınıza ihtiyacım var. 16 mayıs'ta bir düşük yaptım sonra 3 ay regl olmadım. ilk adetim Agustos 20 daha sonra Eylül 13 ya da 16 (lekelenme mi kanama mı adet baslangıcı sayılıyor bilemiyorum.), en son olarak da Ekim 12 de adet oldum. Buna göre 27 Ekim'de yani 3 gün önce kan testi yaptırdım 1.20 den küçük negatif sonucunu aldım. Bugun son adetimden itibaren 30. gündeyim.Hala regl olmadım ovulasyon testi dun cok silik bugun de silik ama düne göre daha belirgin ikinci cizgiyi verdi(control çizgisinden açık renk yine de) predictor negatif.kan testi kesin sonuç biliyorum fakat sizce yine de hamile olma ihtimalim var mı ? sattan itibaren 27. günde kan testi yaptırmak erken mi? lütfen yardım edin. 3 ay regl olamadım 3 aydır da ugrasıyoruz düşükten beri tüm sinirlerim laçka oldu. Karamsarlık için daha erken biliyorum fakat yasım 35 kısmetse ben de bir an önce anne olmak istiyorum

Çok umutlandırmak istemem ama ben idrarda pozıtıfı görünce denemek amaçlı ovulasyon testı yaptım gerçekten o da pozıtıf cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…