Ben adetim 1 günü gectikten sonra test yaptım 2. Cizgi cok silik cıktı aksam tekrar yaptım koyulasmıstı 2. Cizgi. bence adetini 1 2 gün gectikten sonra tekrarlamalısın?hanımlar bu gün adet günüm evde ovulasyon kiti vardı bir yapayımda negatifi görüp umudum son bulsun dedim 2.çizgi çok koyu olmamakla belirgin çıktı sizce gerçekten gebeliği gösterirmi başına gelen arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim
yaptığınız test ovulasyon testimiydi?Ben adetim 1 günü gectikten sonra test yaptım 2. Cizgi cok silik cıktı aksam tekrar yaptım koyulasmıstı 2. Cizgi. bence adetini 1 2 gün gectikten sonra tekrarlamalısın?
Evet ovulasyon testi olduğu icin emin olamayıp eczaneden idrar testi aldım aksamda onu denedim ve belirgin iki cizgi gördümyaptığınız test ovulasyon testimiydi?
çok teşekkür ederim yorum için inşaAllah benimde bebeğim gelir sizin ilkmi?Evet ovulasyon testi olduğu icin emin olamayıp eczaneden idrar testi aldım aksamda onu denedim ve belirgin iki cizgi gördüm
Amin canım Rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin insaAllahayy inşaAllah canım yaailk bebeğinizmi rabbim sağlıkla hayırla kavuştursun sizi
Rica ederim ilk olacak bi aksilik olmazsa.müjdeli Haberini bekliyorum mutlaka ins melegin bir an önce gelirçok teşekkür ederim yorum için inşaAllah benimde bebeğim gelir sizin ilkmi?
Rica ederim ilk olacak bi aksilik olmazsa.müjdeli Haberini bekliyorum mutlaka ins melegin bir an önce gelir
Canım cok kaptırmamakla iyi edersin ama umutsuzluğada kapılma benim 6 ekimde 1 yılım dolacak. Hic korunmadım ben 5 ay bekledim. sana cok cok dua edecegim bir müslümanın müslünan kardesine ettigi dua daha makbuldur. Haberini mutlaka bekliyorum. Rabbim gönlünden geceni hayırlısıyla versin hayırsızsa hayra cevirip versin;-)rabbim sağlıkla kucağını almayı nasib etsin canım ah inşaallah duygularım karıştı kendimi kaptırmakta istemiyorum adet belirtilerimde var çünki of ne bileyim karma karışığım dua rica ediyorum sizden hamilelerin duası kabul olurmuşne kadarlık evlisiniz çok bekledinizmi sizde
Canım cok kaptırmamakla iyi edersin ama umutsuzluğada kapılma benim 6 ekimde 1 yılım dolacak. Hic korunmadım ben 5 ay bekledim. sana cok cok dua edecegim bir müslümanın müslünan kardesine ettigi dua daha makbuldur. Haberini mutlaka bekliyorum. Rabbim gönlünden geceni hayırlısıyla versin hayırsızsa hayra cevirip versin;-)
Benimde ilk ovulasyonda iki cizgi cikti ertesi gun hastanede yaptm hamileydim hemde 5 haftalik
bu ovulasyon testini nasıl yapıyosunuz kızlar hamileliği ögrenmek için ?
Çok umutlandırmak istemem ama ben idrarda pozıtıfı görünce denemek amaçlı ovulasyon testı yaptım gerçekten o da pozıtıf cıktıhanımlar bu gün adet günüm evde ovulasyon kiti vardı bir yapayımda negatifi görüp umudum son bulsun dedim 2.çizgi çok koyu olmamakla belirgin çıktı sizce gerçekten gebeliği gösterirmi başına gelen arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?