Ovülasyon testi değerlendirme

ozmenderya

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
110
30
13
31
Kızlar bu ay ilk defa 3 ayrı markayla teyit ederek ovülasyon testi yapıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Eklentiler

• IMG_4237.jpeg
    147,4 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG_4238.jpeg
    135 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_4239.jpeg
    188,4 KB · Görüntüleme: 115
Kızlar bu ay ilk defa 3 ayrı markayla teyit ederek ovülasyon testi yapıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

24 ocak pozitife yakin olmus servikal mukus artiminizda basladigina gore 2 gune tam kipkirmizi gorurrsunuz bu haftayi degerlendirin

Servikal mukus yumurtanin olgunlastigini soler saglikli hayrli hberlerimix olsun

Kızlar Buda bugün yaptığım ovülasyon testleri düne göre daha koyu sanki. Doktorada gittim 21 cm 23 cm de çatlar dedi 5 gün ilişki dedi. Demek ki ovülasyon testleri gerçekten işe yarıyor ama marka önemli. Mesela benim
1. Laboquick
2.Freely
3. Bir gebenin günlüğü sayfasından aldığım test. Bunda C çizgisi bile hep silik o yüzden kafa karıştırıyor biraz

Eklentiler

• IMG_4273.jpeg
    153,4 KB · Görüntüleme: 85
Merhaba benimde testimi yorumlar mısınız. Günleri karıştı . İçinde pik var mı arkadaşlar. Bana hepsi aynı gibi geliyor. İlk kez kullanıyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20240127_232036.jpg
    181,1 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba hamile kaldınız mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…