- 7 Ocak 2024
- 110
- 30
- 13
- 31
- Konu Sahibi ozmenderya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24. De yumurtlama olmuş gorunuyor canımKızlar bu ay ilk defa 3 ayrı markayla teyit ederek ovülasyon testi yapıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Swn bu gunleri mutlaka degerlendir hatta 24 25 26 27 boş gecme bu gunleriKızlar bu ay ilk defa 3 ayrı markayla teyit ederek ovülasyon testi yapıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Yani bugün yumurtlama olmuş o zaman. Kasık ağrısı ve şeffaf akıntı da başladı sabah24. De yumurtlama olmuş gorunuyor canım
Çok teşekkür ederim mutlaka dikkat edeceğim İnşallahSwn bu gunleri mutlaka degerlendir hatta 24 25 26 27 boş gecme bu gunleri
Rabbim gonlune gore versinÇok teşekkür ederim mutlaka dikkat edeceğim İnşallah![]()
Amiinn cümlemize inşallahRabbim gonlune gore versinhayirli haberler alman dilegi ile
bugün ovülasyon görünüyorKızlar bu ay ilk defa 3 ayrı markayla teyit ederek ovülasyon testi yapıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Kızlar bu ay ilk defa 3 ayrı markayla teyit ederek ovülasyon testi yapıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Allah razı olsun inşallah rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin24 ocak pozitife yakin olmus servikal mukus artiminizda basladigina gore 2 gune tam kipkirmizi gorurrsunuz bu haftayi degerlendirin
Servikal mukus yumurtanin olgunlastigini soler saglikli hayrli hberlerimix olsun![]()
Merhaba hamile kaldınız mı pekiKızlar Buda bugün yaptığım ovülasyon testleri düne göre daha koyu sanki. Doktorada gittim 21 cm 23 cm de çatlar dedi 5 gün ilişki dedi. Demek ki ovülasyon testleri gerçekten işe yarıyor ama marka önemli. Mesela benim
1. Laboquick
2.Freely
3. Bir gebenin günlüğü sayfasından aldığım test. Bunda C çizgisi bile hep silik o yüzden kafa karıştırıyor biraz