Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar Buda bugün yaptığım ovülasyon testleri düne göre daha koyu sanki. Doktorada gittim 21 cm 23 cm de çatlar dedi 5 gün ilişki dedi. Demek ki ovülasyon testleri gerçekten işe yarıyor ama marka önemli. Mesela benim
1. Laboquick
2.Freely
3. Bir gebenin günlüğü sayfasından aldığım test. Bunda C çizgisi bile hep silik o yüzden kafa karıştırıyor biraz
Merhaba benimde testimi yorumlar mısınız. Günleri karıştı . İçinde pik var mı arkadaşlar. Bana hepsi aynı gibi geliyor. İlk kez kullanıyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim
Kızlar Buda bugün yaptığım ovülasyon testleri düne göre daha koyu sanki. Doktorada gittim 21 cm 23 cm de çatlar dedi 5 gün ilişki dedi. Demek ki ovülasyon testleri gerçekten işe yarıyor ama marka önemli. Mesela benim
1. Laboquick
2.Freely
3. Bir gebenin günlüğü sayfasından aldığım test. Bunda C çizgisi bile hep silik o yüzden kafa karıştırıyor biraz