Merhabalar beklenen adet tarihim 3 gün geçti Ovulasyon testi yaptığımda fotodaki gibi çıkıyor . Adet gecikmesinin ilk günü gebelik testim negatif cıkmıştı . Bu durum normal mi ovulasyon testinin pozitif olması gebelik belirtisi mi ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
OVULASYON TESTİ ( beklenen regli zamanı)
- Konu Sahibi Gulsen000
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ocak 2022
- 581
- 385
- 33
Bunlar aldatabilir. En dogrusu adet gununuz geçtiyse gebelik testiyle ilerlemek. Adetinizin gectigi tarihten 1 hafta sonra yaparsaniz kesin sonuca ulaşırsınız.Merhabalar beklenen adet tarihim 3 gün geçti Ovulasyon testi yaptığımda fotodaki gibi çıkıyor . Adet gecikmesinin ilk günü gebelik testim negatif cıkmıştı . Bu durum normal mi ovulasyon testinin pozitif olması gebelik belirtisi mi ?
Anladım doğru söylüyorsunuz teşekkür ederimBunlar aldatabilir. En dogrusu adet gununuz geçtiyse gebelik testiyle ilerlemek. Adetinizin gectigi tarihten 1 hafta sonra yaparsaniz kesin sonuca ulaşırsınız.
- 24 Ocak 2022
- 581
- 385
- 33
Rica ederim. Istiyorsaniz insallah vardir.Anladım doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim
İnsallah yani öncesinde bir muayene sonrasında çalışmalara başlarız demiştik ama bu ay olursa çok sürpriz olucakRica ederim. Istiyorsaniz insallah vardir.
- 12 Haziran 2022
- 150
- 30
- 18
- 29
Merhaba,sonuç negatif mi çıktı acaba ,adet oldunuz muDayanamayıp erken gebelik testi yaptım maalesef negatif hayırlısı
Merhaba geçen ay yani 13 hazıranda adet oldum evet . Ama bu ay hamileyim daha çok yeni hattaMerhaba,sonuç negatif mi çıktı acaba ,adet oldunuz mu
- 12 Haziran 2022
- 150
- 30
- 18
- 29
Ayy çok sevindim be güzel haber ovülasyon testini denemiş miydiniz peki bu hamileliğinizdeMerhaba geçen ay yani 13 hazıranda adet oldum evet . Ama bu ay hamileyim daha çok yeni hatta
Evet denedim hatta adete 6 gün kala yaptığımda pik gibiydi 4 gün kala gebelik testinden devam ettim bulabilirsem ovulasyon testi fotosunu atayımAyy çok sevindim be güzel haber ovülasyon testini denemiş miydiniz peki bu hamileliğinizde
- 12 Haziran 2022
- 150
- 30
- 18
- 29
Evet denedim hatta adete 6 gün kala yaptığımda pik gibiydi 4 gün kala gebelik testinden devam ettim bulabilirsem ovulasyon testi fotosunu atayım
- 12 Haziran 2022
- 150
- 30
- 18
- 29
Nasıl yani,gebelik testinden devam ettim derkenEvet denedim hatta adete 6 gün kala yaptığımda pik gibiydi 4 gün kala gebelik testinden devam ettim bulabilirsem ovulasyon testi fotosunu atayım
Gebelik testinde çıkmayacağını bildiğim halde 4 gün kala yapmaya başladım testi sanırım hissettim sonra 3-4 gün kala çok hafif gölge görünce Kan tahliline koşturdum sonuç pozitif çok şükür
Nasıl yani,gebelik testinden devam ettim derken