- 24 Ocak 2021
- 331
- 120
- 53
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan önce yumurtlama görmüş müydün eğer gördüysen gebelik olabilir test yapKızlar bugün adet gecikmesinin 24. Günü yani 24 gündür gecikiyo ama adet düzensizliğim var bu yüzden bugüne kadar test yapmadım gelir diye elimde gebelik testi yoktu bugün ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı yumurtlamamı bu
Eki Görüntüle 2878837
Ovülasyon testi kullanmıyodum bu ay adet olmayı bekliyodum ondan sonra kullanıcaktımBundan önce yumurtlama görmüş müydün eğer gördüysen gebelik olabilir test yap
Bu kadar uzun sürmüyodu hatta gecikme için doktor kontrolündeyim hiç bir sıkıntım yok pko değilim doktor normal oldugunu söylüyodu yumurtalıklarımda herhangi bir oroblem yoktuGebelik olabilir bu o kadar gecikme normal mi senin için hep oluyor mu?
Bi gebelik testi yapın eğer gebelik değilse yumurtlamadır değerlendirirsimOvülasyon testi kullanmıyodum bu ay adet olmayı bekliyodum ondan sonra kullanıcaktım
24 gün gecikmem var yumurtlama olur mu ki sizceBi gebelik testi yapın eğer gebelik değilse yumurtlamadır değerlendirirsim
Yani problem yoksa çok zor bi ihtimal bu kadar geç yumurtlaman. Gebelik testi al kesin ben bu şekilde öğrendim. Negatif çıkarsa ovulasyon yapmaya devam edersin silikleşince yumurta çatladı demek oluyor değerlendirirsiniz. Hayırlısı olsun inşallahBu kadar uzun sürmüyodu hatta gecikme için doktor kontrolündeyim hiç bir sıkıntım yok pko değilim doktor normal oldugunu söylüyodu yumurtalıklarımda herhangi bir oroblem yoktu
İlk idrarımı yaptım 2. İdrarda belli olur mu gebelik testi alsamBi gebelik testi yapın eğer gebelik değilse yumurtlamadır değerlendirirsim
Olabilir eğer pkon Lh yüksekliğin yoksa ya yumurtlama yada gebelikten olması lazım. Yumurtalarında pko görünümü yokmuş hormonlarda nasıl24 gün gecikmem var yumurtlama olur mu ki sizce
İnşallah ben hiç bu kadar pik görmüyodum mart ayında full ovülasyon testi kullanmıstım bu kadar pikleşmemişti 1 yıldır bekliyorum inşallah vardırYani problem yoksa çok zor bi ihtimal bu kadar geç yumurtlaman. Gebelik testi al kesin ben bu şekilde öğrendim. Negatif çıkarsa ovulasyon yapmaya devam edersin silikleşince yumurta çatladı demek oluyor değerlendirirsiniz. Hayırlısı olsun inşallah
Hormonlarımda güzel çıktıOlabilir eğer pkon Lh yüksekliğin yoksa ya yumurtlama yada gebelikten olması lazım. Yumurtalarında pko görünümü yokmuş hormonlarda nasıl
Demekki Lh yüksekliğide yok madem bi gebelik testi yap gebelik yoksa yumurtlama günündürHormonlarımda güzel çıktı
Fsh=4.05Demekki Lh yüksekliğide yok madem bi gebelik testi yap gebelik yoksa yumurtlama günündür
Bencede bi gebelik testi yapın bende merak ettimFsh=4.05
Estrodiol(E2)=28
Prolaktin=1.26
Tsh=3.1383
LH=4.29
2. İdrarla çıkarmı peki yapıcamda onu bekliyorumBencede bi gebelik testi yapın bende merak ettim
Çıkar tabi2. İdrarla çıkarmı peki yapıcamda onu bekliyorum
Ya inşallah vardır 1 yıldır bekliyorumÇıkar tabi
İnşAllah yapın atın burayaYa inşallah vardır 1 yıldır bekliyorum