• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi bakarmısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Alya1617

Bebiş isteyen Anniş Adayı 🤲🏻
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
331
120
53
27
Kızlar bugün adet gecikmesinin 24. Günü yani 24 gündür gecikiyo ama adet düzensizliğim var bu yüzden bugüne kadar test yapmadım gelir diye elimde gebelik testi yoktu bugün ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı yumurtlamamı bu
BC7C4194-A399-451C-ABF4-F83D96ABB36E.jpeg

Kızlar bugün adet gecikmesinin 24. Günü yani 24 gündür gecikiyo ama adet düzensizliğim var bu yüzden bugüne kadar test yapmadım gelir diye elimde gebelik testi yoktu bugün ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı yumurtlamamı bu
Eki Görüntüle 2878837
Bundan önce yumurtlama görmüş müydün eğer gördüysen gebelik olabilir test yap

Gebelik olabilir bu o kadar gecikme normal mi senin için hep oluyor mu?

Gebelik olabilir bu o kadar gecikme normal mi senin için hep oluyor mu?
Bu kadar uzun sürmüyodu hatta gecikme için doktor kontrolündeyim hiç bir sıkıntım yok pko değilim doktor normal oldugunu söylüyodu yumurtalıklarımda herhangi bir oroblem yoktu

Bu kadar uzun sürmüyodu hatta gecikme için doktor kontrolündeyim hiç bir sıkıntım yok pko değilim doktor normal oldugunu söylüyodu yumurtalıklarımda herhangi bir oroblem yoktu
Yani problem yoksa çok zor bi ihtimal bu kadar geç yumurtlaman. Gebelik testi al kesin ben bu şekilde öğrendim. Negatif çıkarsa ovulasyon yapmaya devam edersin silikleşince yumurta çatladı demek oluyor değerlendirirsiniz. Hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻

Yani problem yoksa çok zor bi ihtimal bu kadar geç yumurtlaman. Gebelik testi al kesin ben bu şekilde öğrendim. Negatif çıkarsa ovulasyon yapmaya devam edersin silikleşince yumurta çatladı demek oluyor değerlendirirsiniz. Hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
İnşallah ben hiç bu kadar pik görmüyodum mart ayında full ovülasyon testi kullanmıstım bu kadar pikleşmemişti 1 yıldır bekliyorum inşallah vardır 🤲🏻🤲🏻

Back