Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi bakar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozlemy22

Çok şükür Rabbim ❤😇
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
293
102
103
28
bugun adetin 14.günü.bu adetten sonra klomen kullandım dun kontrole gittim 2tane yumurta oluşmuş 20mm.bugün de ovulasyon testiyle baktım boyle cikti.durum nedir

Eki Görüntüle 2296242 bugun adetin 14.günü.bu adetten sonra klomen kullandım dun kontrole gittim 2tane yumurta oluşmuş 20mm.bugün de ovulasyon testiyle baktım boyle cikti.durum nedir
Pik olmuş Hemde çok güzel mutlaka bugünde dahil olmak önümüzdeki günleri değerlendirin bire silikleşmeyi takip edin o günler çok önemli

Pkoluyum ben korku heyecan bi arada dun doktor güzel dedi 2yumurtan çatlatma iğnesi önerdi bu ay istemedim.inşallah bu şekilde tutar eylülde 1sene olacak evliyiz ilk günden beri istiyoruz..bugün degerlendircez inşaallah

Pik olmuş Hemde çok güzel mutlaka bugünde dahil olmak önümüzdeki günleri değerlendirin bire silikleşmeyi takip edin o günler çok önemli
Pkoluyum ben korku heyecan bi arada dun doktor güzel dedi 2yumurtan çatlatma iğnesi önerdi bu ay istemedim.inşallah bu şekilde tutar eylülde 1sene olacak evliyiz ilk günden beri istiyoruz..bugün degerlendircez inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…