Ovulasyon testi bakar mısınız lütfen

munurdil1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
66
8
1
Kızlar bir şey merak ediyorum ilişkiden sonra döllenme olmuşsa daha sonraki süreçte ovulasyon testi çizgisi pozitif mi çıkar ya koyulaşmaya mı başlar gebeliği böyle öğrenmek mümkün mü

Kızlar bir şey merak ediyorum ilişkiden sonra döllenme olmuşsa daha sonraki süreçte ovulasyon testi çizgisi pozitif mi çıkar ya koyulaşmaya mı başlar gebeliği böyle öğrenmek mümkün mü
Evet canım ama yumurtlamadan sonra 9.günden itibaren koyulaşmaya başlar pik olur tekrar ama her olanda gebeliği göstermez yani kötü olup gebe olmayan da oluyor

Bir de az önce bir doktor dinledim doktor kadınlar adetin ilk gününden itibaren 14 gün geriye saysın ve bugünün 3 gün öncesi ve 33 gün sonrasını mutlaka değerlendirsin diyor bu doğurganlık döneminin sonuna denk geliyor adet takvimimde doğurganlık günü değil yani siz böyle bir şey duydunuz mu

Benim bildiğim gebelik başladığı gibi lh hormonu azlır ve çizgi gidikçe silik ve yok olur ama hcg gebelik ilerledikçe artar yani ikisi farklı şeyler😊

Back
X