• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi bakabilirmisiniz???

lebideryaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
17
9
1
28
Arkadaşlar merhaba, ilk defa ovülasyon kullanıyorum acaba pik mi bakarmısınız?

Eklentiler

• IMG_7289.jpeg
    IMG_7289.jpeg
    42,1 KB · Görüntüleme: 15
Teşekkür ederim 🙏 bir de şöyle birşey soracaktım bilginiz varsa eğer. Bir kızım var gönül ister ki bir de erkek olsun tabi sağlıklı olsun öncelikle ama bu yumurtlama zamanına göre erkek kız yüzdesi artıyormuş. Erkek için yumurtlama günü mü yoksa çatlama günü mü daha yüksek oluyor acaba :)

Teşekkür ederim 🙏 bir de şöyle birşey soracaktım bilginiz varsa eğer. Bir kızım var gönül ister ki bir de erkek olsun tabi sağlıklı olsun öncelikle ama bu yumurtlama zamanına göre erkek kız yüzdesi artıyormuş. Erkek için yumurtlama günü mü yoksa çatlama günü mü daha yüksek oluyor acaba :)
Bu konu bence biraz hurafe sonucta cinsiyeti erkek tarafi belirliyor. Bu durum nasil catlama ya da yumurtlama gunuyle alakali olabilir ki diye dusunuyorum 🤷‍♀️ Pek bilgim yok :)

Bu konu bence biraz hurafe sonucta cinsiyeti erkek tarafi belirliyor. Bu durum nasil catlama ya da yumurtlama gunuyle alakali olabilir ki diye dusunuyorum 🤷‍♀️ Pek bilgim yok :)
Sanırım x olan spermler daha dayanıklıymış ama geç hareket ediyormuş o yüzden 3-4 gün rahim de canlı kalabiliyormuş. Y olan spermler ise daha hızlı ama daha dayanıksızmış o yüzden daha az yaşıyormuş. Bu yüzden de yumurtlama zamanına yakın olursa erkek uzak olursa kız diyorlar ama bilemedim tabi bende 🤷‍♀️

Arkadaşlar merhaba, ilk defa ovülasyon kullanıyorum acaba pik mi bakarmısınız?
Evet pik .Test yapmaya devam edin günlük olarak .Tekrar silikleşme olunca çatlama olmuştur .O yüzden bugün dahil tekrar silikleşme olana kadar günleri değerlendirin.Çatlama olan günü de değerlendirin .(2 gün ya da 3 gün üst üste

Sanırım x olan spermler daha dayanıklıymış ama geç hareket ediyormuş o yüzden 3-4 gün rahim de canlı kalabiliyormuş. Y olan spermler ise daha hızlı ama daha dayanıksızmış o yüzden daha az yaşıyormuş. Bu yüzden de yumurtlama zamanına yakın olursa erkek uzak olursa kız diyorlar ama bilemedim tabi bende 🤷‍♀️
Olabilir belki de. Yumurtlama oncesi kiz olasiligi yuksek diye bende duydum

Back