- 30 Ekim 2016
- 1.270
- 448
İşte adet bitiminden sonra başladım ovulasyon testi hergün yaptım yumurtlamayı yakalayana kadar canım yumurtlamayı buldum değerlendirdim çatlama da dahilSiz nasıl yaptınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte adet bitiminden sonra başladım ovulasyon testi hergün yaptım yumurtlamayı yakalayana kadar canım yumurtlamayı buldum değerlendirdim çatlama da dahilSiz nasıl yaptınız
Teşekkür ederim peki ayağınızı kaldırdınız mi ya da yattiniz mi? Değerlendirdikten aonra ki süreçte yaptınıginiz bişey var miİşte adet bitiminden sonra başladım ovulasyon testi hergün yaptım yumurtlamayı yakalayana kadar canım yumurtlamayı buldum değerlendirdim çatlama da dahil
Yo hayır ayaklarımı falan kaldırmadım sadece bi müddet yattım sağa sola canımTeşekkür ederim peki ayağınızı kaldırdınız mi ya da yattiniz mi? Değerlendirdikten aonra ki süreçte yaptınıginiz bişey var mi
Teşekkür ederimYo hayır ayaklarımı falan kaldırmadım sadece bi müddet yattım sağa sola canım
Abla ovilasyon ne demek yada ne1 ay boyunca garanti olsun diye gün aşırı ilişkiyi denedik. Ama ovulasyonda kullandım pik olduğu günler ve çatlama gününü de özellikle denedik veee ay sonunda hamile olduğumu öğrendim ilk yumurtlamada tutturdum
Yumurtlama zamanı. Ovulasyon testi de yumurtlama gününü bulmak için kullanılan test. Yumurtlama döneminde hamilelik yüksek olur o günlerde ilişki de tutma olasılığı daha yüksektirAbla ovilasyon ne demek yada ne
Allah sağlıkla kucağınıza Almayı nasip etsin bende ovulasyon kullanıyorum uzun zaman sonra ilkkez pik gördüm öncesi ve sonrasını değerlendirdim regli 7 gün var ovulasyon sonrası nasıl belirtiler yaşadınız söylemesi ayıptır su gibi akıntım geliyordu sizde böyle belirtiler varmiydi nasıl anladınız1 ay boyunca garanti olsun diye gün aşırı ilişkiyi denedik. Ama ovulasyonda kullandım pik olduğu günler ve çatlama gününü de özellikle denedik veee ay sonunda hamile olduğumu öğrendim ilk yumurtlamada tutturdum
Allah sağlıkla kucağınıza Almayı nasip etsin bende ovulasyon kullanıyorum uzun zaman sonra ilkkez pik gördüm öncesi ve sonrasını değerlendirdim regli 7 gün var ovulasyon sonrası nasıl belirtiler yaşadınız söylemesi ayıptır su gibi akıntım geliyordu sizde böyle belirtiler varmiydi nasıl anladınız
İlginçtir ki 2 hafta önceden başlayan gogusumde ağrı bu ay hiç yok akıntım su gibiydi azalmaya başladı inşallah tutmuşturAkıntım çoktu ve kasık ağrısı çok oldu göğsüm ilk defa hiç ağrımamıştı idrara sürekli çıkma gece uyanıp lavaboya gitme, gece su çok içmeye kalkıyordum bunlar olmuştu bende adet günü test yaptım pozitif
Hadiii inşallah inşallahİlginçtir ki 2 hafta önceden başlayan gogusumde ağrı bu ay hiç yok akıntım su gibiydi azalmaya başladı inşallah tutmuştur
Amin canım benim Allah'ın izinle isteyen herşey bu mübarek aylarda nasip etsin bu arada da canım benim 8 gün geçti canım pik sonrası 6 gün sonra regli tarihim bekliyim mi erken gebelik testlerini ne zaman yapsamHadiii inşallah inşallah
Adetin mi 8 gün geçti yumurtlama üzerinden mi o kadar geçti. Bence bekle adet gününe kadar zaten adet olmazsan o gün de test yapsan çıkarAmin canım benim Allah'ın izinle isteyen herşey bu mübarek aylarda nasip etsin bu arada da canım benim 8 gün geçti canım pik sonrası 6 gün sonra regli tarihim bekliyim mi erken gebelik testlerini ne zaman yapsam
Yumurtlama günümün üzerinde 8 gün geçti canım adetime tahmini 5 kaldı öyle yapcam hatta net olsun diyer biraz geç de yapabilirim dayanabilirsemAdetin mi 8 gün geçti yumurtlama üzerinden mi o kadar geçti. Bence bekle adet gününe kadar zaten adet olmazsan o gün de test yapsan çıkar
Dayanamazsın daa adet günü yap en azından kendimden biliyorumYumurtlama günümün üzerinde 8 gün geçti canım adetime tahmini 5 kaldı öyle yapcam hatta net olsun diyer biraz geç de yapabilirim dayanabilirsem
Bende eminim dayanamicamDayanamazsın daa adet günü yap en azından kendimden biliyorum
Merhaba bende daha önce ovulasyon testi denedim ama malesef tutmadı biraz üzüldüm .şuan da gün aşırı deniyoruz inşallah tutturabiliriz .Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .Bütün isteyenlerin kucağını doldursun RabbimAkıntım çoktu ve kasık ağrısı çok oldu göğsüm ilk defa hiç ağrımamıştı idrara sürekli çıkma gece uyanıp lavaboya gitme, gece su çok içmeye kalkıyordum bunlar olmuştu bende adet günü test yaptım pozitif çıktı
Amin amin amin inşallah. Rabbim herkese nasip etsin inşallah. Gün aşırı ilişkiyi bende ay boyunca denedim onun etkisi de çok olduMerhaba bende daha önce ovulasyon testi denedim ama malesef tutmadı biraz üzüldüm .şuan da gün aşırı deniyoruz inşallah tutturabiliriz .Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .Bütün isteyenlerin kucağını doldursun Rabbim