Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrıca ateş de ölçmedim noluyo bilmiyorum. Sadece ovulasyonu kullandım. Gün aşırı ilişkiyi denee ovulasyonda da çift koyu çizgi görürsen kaçırma ilişkiyi1 ay boyunca garanti olsun diye gün aşırı ilişkiyi denedik. Ama ovulasyonda kullandım pik olduğu günler ve çatlama gününü de özellikle denedik veee ay sonunda hamile olduğumu öğrendim ilk yumurtlamada tutturdum
pik gunu oncesi ve pik gunu ust uste mi iliski oldu1 ay boyunca garanti olsun diye gün aşırı ilişkiyi denedik. Ama ovulasyonda kullandım pik olduğu günler ve çatlama gününü de özellikle denedik veee ay sonunda hamile olduğumu öğrendim ilk yumurtlamada tutturdum
Ayrıca ateş de ölçmedim noluyo bilmiyorum. Sadece ovulasyonu kullandım. Gün aşırı ilişkiyi denee ovulasyonda da çift koyu çizgi görürsen kaçırma ilişkiyi
1 ay boyunca garanti olsun diye gün aşırı ilişkiyi denedik. Ama ovulasyonda kullandım pik olduğu günler ve çatlama gününü de özellikle denedik veee ay sonunda hamile olduğumu öğrendim ilk yumurtlamada tutturdum
Çok teşekkür ederim. Gün aşırı dan kastınız 2 günde 1 değil mi? İşte belki pikten önceki gün denemiş olursak pik ve sonraki günü yapınca 3 gün üst üste sperm zayıf olmaz mı ?Ayrıca ateş de ölçmedim noluyo bilmiyorum. Sadece ovulasyonu kullandım. Gün aşırı ilişkiyi denee ovulasyonda da çift koyu çizgi görürsen kaçırma ilişkiyi
Bir gün ara ile ilişki diyorum..ya aslında bizde öyle düşünüp gün aşırı denedik. Ama pik günleri iki gün oluyor bir gün de çatlama olursa toplam 3 gün ard arda olmuş oluyo. Pik gününün birini ve çatlama gününü değerlendirdik bizde sperm kalitesi düşmesin diyerekten bu da sizin tercihiniz. Yumurtlanın belli bir yaşama süresi var zaten onlarda etkili olur ama benim tavsiyem en azından pik günlerini değerlendir gün aşırı olmuyorsa bileÇok teşekkür ederim. Gün aşırı dan kastınız 2 günde 1 değil mi? İşte belki pikten önceki gün denemiş olursak pik ve sonraki günü yapınca 3 gün üst üste sperm zayıf olmaz mı ?
Biz o ayı değerlendirdik ama pik günlerinden birini ve çatlama gününü değerlendirdikpik gunu oncesi ve pik gunu ust uste mi iliski oldu
hamilelik ?Biz o ayı değerlendirdik ama pik günlerinden birini ve çatlama gününü değerlendirdik
Şuan hamileyim yumurtlama günü işe yaradıhamilelik ?
Ovulasyon testi 2 çizgi olunca yumurtlama siliklesinfe çatlama oluyor değil miyumurtlama ğünü ve çatladıktan sonra ki gün değerlendirdim,ama önemli olan yumurtlama olduğu gün ilişki yaşamak,yani yumurta çatladıgında tüplerde sperm olması gerek :)
Ovulasyon testi 2 çizgi olunca yumurtlama siliklesinfe çatlama oluyor değil miyumurtlama ğünü ve çatladıktan sonra ki gün değerlendirdim,ama önemli olan yumurtlama olduğu gün ilişki yaşamak,yani yumurta çatladıgında tüplerde sperm olması gerek :)
Aynen canimOvulasyon testi 2 çizgi olunca yumurtlama siliklesinfe çatlama oluyor değil mi
Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsinŞuan hamileyim yumurtlama günü işe yaradı
Teşekkür ederim sağolun deneyelim bu ay da bakalımAynen canim
masallahh. Peki pik gununu ve ertrsi gunu mu degerlendirdiniz tam olarakhamilelik ?
Siz nasıl yaptınızBende ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamayı öyle yakaladım