- 4 Ekim 2021
- 9
- 0
- 16
- 32
- Konu Sahibi bebisisteyenler1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hicbir anlamı yok canım yani yumurtlama falan yok. Hamilelik soruyorsan oda yok..ki onun için hcg bakman lazım.Merhaba kızlar adetime 1 gün var ovülasyon testim böyle çıkıyor ne anlama gelir bunu yaşayan var mı
Silik cizgi var ovulasyon var demek degilmiMerhaba kızlar adetime 1 gün var ovülasyon testim böyle çıkıyor ne anlama gelir bunu yaşayan var mı
Hic bir anlama gelmiyor T cizgisi koyu olunca yumurtlama oluyor simdi catlama gibi duruyor baska anlami yokMerhaba kızlar adetime 1 gün var ovülasyon testim böyle çıkıyor ne anlama gelir bunu yaşayan var mı
Bende ovulasyon testi aldım neredeyse 11 gün yaptım hepsi koyu çizgi çıkmıştı. Test yapıyım dedim öylesine ve anında çift çizgi gördüm yaptığım süre boyunca hamileymişim zaten anlamamışım. Şuan 17 haftalık hamileyim. Ovulasyon testine başladığımda 3 haftalık gebeliğim varmış. İnşaAllah Rabbim gönlünüzüne göre verir herşeyi ♥.Hamilelik istediğim için devamlı ovulasyon testi yapıyorum hamileliğini de ovulasyon testi ile öğrenen çok kadın var, adete bir gün kala çizgi olmasına şaşırdım
Canm 2 çizginin de eşit olması gerekiyor pik. Olması İçin adetlerin düzenli miHamilelik istediğim için devamlı ovulasyon testi yapıyorum hamileliğini de ovulasyon testi ile öğrenen çok kadın var, adete bir gün kala çizgi olmasına şaşırdım
Adete 11 gün kala mı yapmıştın? Evetse yumurtlamanın hemen sonrası olmuyor mu nasıl çıktı testte?Bende ovulasyon testi aldım neredeyse 11 gün yaptım hepsi koyu çizgi çıkmıştı. Test yapıyım dedim öylesine ve anında çift çizgi gördüm yaptığım süre boyunca hamileymişim zaten anlamamışım. Şuan 17 haftalık hamileyim. Ovulasyon testine başladığımda 3 haftalık gebeliğim varmış. İnşaAllah Rabbim gönlünüzüne göre verir herşeyi ♥.
Adet oldum hemen ovulasyon testine başladım. 11-12 adet test yaptım hepsi aynı gözüküyordu bana göre hiç anlamadım buradaki arkadaşlardan yardım istedim açıkçası onların yazdıklarından da bişey anlamadım ama her 2 günün birini değerlendirdim. Tabi 11-12 testten sonra yapmayı bıraktım çünkü hepsi aynı çıkıyordu bende pko kisti var o yüzden galiba diye düşündüm yapmayı bıraktım. Bir hafta 10 gün sonra kadar erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı. Sonraki günler aklıma geldi içime doğdu galiba normal test yaptım anında çift çizgiyi gördüm. Erken gebelik testi ile normal test arasında fazla bi gün oynamadı bu arada 3 gün sonra yaptım.Adete 11 gün kala mı yapmıştın? Evetse yumurtlamanın hemen sonrası olmuyor mu nasıl çıktı testte?
Merhaba, henüz yumurtlama olmamış testinize devam edin.Ben de pko hastasiyim aylar aylar sonra kullandigim bir ürün sayesinde cok şükür dün ve bugün yumurtlama gördüm.Testi T ve C koyu olana kadar birakmayinMrb arkadaşlar bende bu ay ovulasyon testine basladim pko lüyum.32 34 38 karma karışık bi dongum var.ne zaman yumurtluyorum anlayamıyorum.banada yardimci olabilirmisiniz.testten hic bisey anlamiyorum.
Sıvı aliminiz fazla mıydı?Eger sıvı alimi fazlaysa bu sekilde yapabiliyor.Eki Görüntüle 2931668 6.ci testi iki kez yaptım neden çift çizgi çıkmadı anlayan var mı
tSıvı aliminiz fazla mıydı?Eger sıvı alimi fazlaysa bu sekilde yapabiliyortek
teşekkür ederimSıvı aliminiz fazla mıydı?Eger sıvı alimi fazlaysa bu sekilde yapabiliyor.
Bozuk gibi duruyorTest bozuk mu acaba
Pko olduğundandır.Adet oldum hemen ovulasyon testine başladım. 11-12 adet test yaptım hepsi aynı gözüküyordu bana göre hiç anlamadım buradaki arkadaşlardan yardım istedim açıkçası onların yazdıklarından da bişey anlamadım ama her 2 günün birini değerlendirdim. Tabi 11-12 testten sonra yapmayı bıraktım çünkü hepsi aynı çıkıyordu bende pko kisti var o yüzden galiba diye düşündüm yapmayı bıraktım. Bir hafta 10 gün sonra kadar erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı. Sonraki günler aklıma geldi içime doğdu galiba normal test yaptım anında çift çizgiyi gördüm. Erken gebelik testi ile normal test arasında fazla bi gün oynamadı bu arada 3 gün sonra yaptım.
Belkide hiç anlamıyorum ben ovulasyon testindenPko olduğundandır.