Canım Yumurtlama da olabilir gebelikte de koyu çıkıyor varsa elinde gebelik testi yapsana eğer o değilse yumurtlamadıröncelikle kısa bir özet geçmek isterim bir yıldır korunmasız ilişkiye rağmen bebiş olmadı doktora gittik eşim sperm testi verdi güzel çıktı sonuçlar benim de alttan muayene etti ve herşey güzel dendi rahim filmi için erken şuan senin için dedi ve bu ay adetimin 5. Günü klomene başlattı 5 gün içtim kontrole gittim yeterli yumurta rezervi yok dedi 4 gün sonra tekrar gel dedi ama ben gidemedim bugün 11 gün geçti ve ovulasyon testim kontrol çizgisinden daha da koyu kırmızı çıktı sizce yumurtalama mıdır adetime de 9 gün var
Canım testim yok ama yarın tekrar ovulsyon yapıcam adete yakın yumurtalamada gebelik oluşur mu kiCanım Yumurtlama da olabilir gebelikte de koyu çıkıyor varsa elinde gebelik testi yapsana eğer o değilse yumurtlamadır
Canım baya pik olmuş, bugünü değerlendir bence, sonrasında günaşırı şeklinde olsun en iyisi. İnşallah bu ay nasip oluröncelikle kısa bir özet geçmek isterim bir yıldır korunmasız ilişkiye rağmen bebiş olmadı doktora gittik eşim sperm testi verdi güzel çıktı sonuçlar benim de alttan muayene etti ve herşey güzel dendi rahim filmi için erken şuan senin için dedi ve bu ay adetimin 5. Günü klomene başlattı 5 gün içtim kontrole gittim yeterli yumurta rezervi yok dedi 4 gün sonra tekrar gel dedi ama ben gidemedim bugün 11 gün geçti ve ovulasyon testim kontrol çizgisinden daha da koyu kırmızı çıktı sizce yumurtalama mıdır adetime de 9 gün var
teşekkür edwrim inşallah ama adetime yakın ya gebelik oluşur mu ki sizceCanım baya pik olmuş, bugünü değerlendir bence, sonrasında günaşırı şeklinde olsun en iyisi. İnşallah bu ay nasip olur
Canım baya pik olmuş, bugünü değerlendir bence, sonrasında günaşırı şeklinde olsun en iyisi. İnşallah bu ay nasip oluröncelikle kısa bir özet geçmek isterim bir yıldır korunmasız ilişkiye rağmen bebiş olmadı doktora gittik eşim sperm testi verdi güzel çıktı sonuçlar benim de alttan muayene etti ve herşey güzel dendi rahim filmi için erken şuan senin için dedi ve bu ay adetimin 5. Günü klomene başlattı 5 gün içtim kontrole gittim yeterli yumurta rezervi yok dedi 4 gün sonra tekrar gel dedi ama ben gidemedim bugün 11 gün geçti ve ovulasyon testim kontrol çizgisinden daha da koyu kırmızı çıktı sizce yumurtalama mıdır adetime de 9 gün var
Olur tabii neden olmasın, demek ki bu ay geç yumurta üretmiş vücudunteşekkür edwrim inşallah ama adetime yakın ya gebelik oluşur mu ki sizce
Canım bugünde sol kasık ağrım var biraz fazla ve belime vuruyor buda yumurtalamadan mı olur sCanım baya pik olmuş, bugünü değerlendir bence, sonrasında günaşırı şeklinde olsun en iyisi. İnşallah bu ay nasip olur
Olur tabii neden olmasın, demek ki bu ay geç yumurta üretmiş vücudun
Bide mide bulantısı var hafiftenCanım bugünde sol kasık ağrım var biraz fazla ve belime vuruyor buda yumurtalamadan mı olur s
Canım şimdi yaptım ovulasyon testi böyle çıktıEvet canım yumurtluyor olabilirsin, ya da çatlıyordur. Benim genelde kasık ağrım olduğu gün çatlama oluyor
İnşallah bebeğiniz olur öncelikle bir sorum olacak bu konularda acemiyim çekiniyorum da alttan muayene de ne yapılıyor ultrason muöncelikle kısa bir özet geçmek isterim bir yıldır korunmasız ilişkiye rağmen bebiş olmadı doktora gittik eşim sperm testi verdi güzel çıktı sonuçlar benim de alttan muayene etti ve herşey güzel dendi rahim filmi için erken şuan senin için dedi ve bu ay adetimin 5. Günü klomene başlattı 5 gün içtim kontrole gittim yeterli yumurta rezervi yok dedi 4 gün sonra tekrar gel dedi ama ben gidemedim bugün 11 gün geçti ve ovulasyon testim kontrol çizgisinden daha da koyu kırmızı çıktı sizce yumurtalama mıdır adetime de 9 gün var
Evet canımİnşallah bebeğiniz olur öncelikle bir sorum olacak bu konularda acemiyim çekiniyorum da alttan muayene de ne yapılıyor ultrason mu
Baya pik olmuş canım, bugünü mutlaka değerlendir. Koyu olduğu günler tam olgunluğa erişip çatlamaya hazır halde demektir, bugünü es geçmeyin:)))Canım şimdi yaptım ovulasyon testi böyle çıktı
Üstteki yeni alttaki dün dünki t çizgisi c den daha koyuydu bugün ikiside eşit daha çatlamamış mı yani pek anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?