• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi adet gunu vs yardima ihtiyacim var lutfen!

Wonderful222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014
307
301
78
Hanimlar laboquick ovulasyon testine basladim ama olayi cozemedim.Takildigim 2 nokta var:

Testi ilk yaptigimda 2.cizgi hemen cikmiyor bi 5 10 dk sonra silik 2.cizgi cikiyor. 2.cizgi net ciktiginda mi degerlendirmek gerekiyor ama o zaman da yumurtlama donemi gecmis olmuyor mu?kafam karisti iyice.

Diger noktaya gelirsek benim adetim once 2 gun kadar damla damla geliyor sonra tam geliyor.Bu ay 17 sinde damla damla basladi 19 u tam geldi.Hesaplamalar icin ilk ama az geldigi tarihi mi yoksa tamamen geldigi tarihi mi baz almam gerekiyor?

Yardimci olursaniz cok sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de kullaniyorum. Basladigimdan beri silik cizgi cikiyor. Koyu cizgi olmasi lazimmis. Bide az da olsa ilk geldigi gunu baz almak lazimmis. Burdan ogrendim bende.

samsung

Tesekkurederim..umarim baska yardimci olan arkadaslar da olur.

Baska yardimci olan yok mu hanimlar?

Canim bende ayni marka kullaniyorum benimde olk zaman silik ama gittikce koyulasan ikinci cizgi cikti 14. Gun tam koyu renk cikti istersen foto atayım bak bu yumurtanın oldugu gun ertesi gun cizgi yine siliklesmeye başlıyor

Cevaplar icin sagolun kizlar 16.gun cift cizgiyi yakaladim simdi ise merakli bir bekleyisteyiz hayirlisi bakalim

kızlar merhaba,ben yumurtlama testi kullanmadım ama size bir sorun olucak.ben en son 29 ocakta adet oldum.şuan hamileyim.merak ettiğim acaba ne zaman yumurtlamış olabilirim tahmini olarak. ilk usg'yi 17 martta yaptırdım tam 6 haftalık çıkmıştı.sizce ne zaman hamile kalmış olabilirim tahmini?

kızlar merhaba,ben yumurtlama testi kullanmadım ama size bir sorun olucak.ben en son 29 ocakta adet oldum.şuan hamileyim.merak ettiğim acaba ne zaman yumurtlamış olabilirim tahmini olarak. ilk usg'yi 17 martta yaptırdım tam 6 haftalık çıkmıştı.sizce ne zaman hamile kalmış olabilirim tahmini?

Canım meraba,
ben şöyle bir hesaplama yaptım, son 29 ocakta adet gördüysen, adet döneminide 28 gün diye tahmin ediyorum 10 şubat ile 14 şubat arası hamile kalmış olabilirsin.
Bak burdan hesapladım
http://www.kadincabilgi.com/ovulasyon-tarihi-hesaplama/

kızlarrrr yardım lütfennnn...:( biz bebek istiyoruz ama benim adetim düzensiz yaw. bir kaç denememiz oldu ama tutmadı.doktora gittim yumurtaların zayıf çalışıyor dedi. bu ovulasyon testlerini denemek istiyorum ama adet düzensizliği olanlar nasıl kullanıyor. benim durumumda olupta bu testle hamile kalanlar varmı? ne olur cevap verin...:43:

Adet basladigi gunden baslayarak 13-15ci günler birlesme olmasi gerekir diye biliyorum.. Ovulasyon testi anlayamafim bn. Ama bi arkadaş söylemişti akintina bakarak anlayabilirsin diye..vajinadan elinize bi miktar akinti alin iki parmağınızn arasinda sürdürün.. Yumurtlama baslamissa akinti uzuyor kopmuyor.. Ki buda yakladik 13-15.gunlere denkgelio

buyur canım yaz ben kullandım bu ay adet 3 gün gecikti hamilelik testi bu sabah ne gatifti ama gec yumurtladım dinliyorum seni
Selam 26gun surdu adet donemi uzunlugu 8 agustosta adet oldum fakat teldeki adet takviminde dun.yumurtlama.gunumdu ovulasyon testinde negatif cikti ne zaman bu testi yapmaya baslamaliyim bilemedim.. bu arda hazirandada kimyasal gebelik gecirdim benimde adetim 5gun gecikmisti

Selam 26gun surdu adet donemi uzunlugu 8 agustosta adet oldum fakat teldeki adet takviminde dun.yumurtlama.gunumdu ovulasyon testinde negatif cikti ne zaman bu testi yapmaya baslamaliyim bilemedim.. bu arda hazirandada kimyasal gebelik gecirdim benimde adetim 5gun gecikmisti
günaydın canım şimdi teldeki çizelgeye takılma herkesin döngüsü ve yumurtlama günü farklı teldeki programlar genel ortalamayı baz alıyor bende 28 günde bir oluyordum bazen 29 30 adet bitiminden sonra 2 yada 3 gün başlamak en doğrusu ben yaptım yaptım 24.günümde kopkoyu 2 çizgi yakaladım o günü degerlendirdik öncesindede günde bir birlikte olduk 17 agustosta adet olmam lazımdı henüz olmadım testler negatif gösteriyor yarın doktora gidicem bakalım ne olacak

günaydın canım şimdi teldeki çizelgeye takılma herkesin döngüsü ve yumurtlama günü farklı teldeki programlar genel ortalamayı baz alıyor bende 28 günde bir oluyordum bazen 29 30 adet bitiminden sonra 2 yada 3 gün başlamak en doğrusu ben yaptım yaptım 24.günümde kopkoyu 2 çizgi yakaladım o günü degerlendirdik öncesindede günde bir birlikte olduk 17 agustosta adet olmam lazımdı henüz olmadım testler negatif gösteriyor yarın doktora gidicem bakalım ne olacak

Ay hadi insallah ya hayirli haberler alirsin :) yani 28 gunde adet oluosun diyelim 24.gununde pozitfti yani adete 4 gun kala canim dogrumu anlamisim

Ay hadi insallah ya hayirli haberler alirsin :) yani 28 gunde adet oluosun diyelim 24.gununde pozitfti yani adete 4 gun kala canim dogrumu anlamisim
aynen öyle olmus oluyo canım saat 9 da dr da randevum var henüz adet olmadım stres ve korku var

Back