İyi olur evet sperm sorunu yoksaDün ilişki oldu bugünüdw değerlendirmem gerekiyo mu ?
Teşekkürlerİyi olur evet sperm sorunu yoksa
Benimkine de bakar mısınız? Bir de benim ne zaman yaparsam yapayım bu hep yoğun iki çift çizgi çıkıyor. Mesela üstte ki arkadaşın çok silikten yavaş yavaş en kıyıya gitmiş. Benim hep koyular ve piki görüyor biraz silikleşmiyor catladigini anlıyorum orda. Catladiktan iki gün sonra gene iki yoğun çizgi olmaya başlıyor? Hormonlarima baktırdım lh 10.2 çıkmıştı doktor herşey normalde dedi ama neden böyle12'de yumurtlama 13'te çatlama olmuş, yumurtlama çatlama ve birkaç gün daha değerlendirebilirsiniz
Bilemedim maalesef sürekli koyu olması da normal değil ki, pcos vs yok herhalde sizde çıkmadı mı öyle bi şey?Benimkine de bakar mısınız? Bir de benim ne zaman yaparsam yapayım bu hep yoğun iki çift çizgi çıkıyor. Mesela üstte ki arkadaşın çok silikten yavaş yavaş en kıyıya gitmiş. Benim hep koyular ve piki görüyor biraz silikleşmiyor catladigini anlıyorum orda. Catladiktan iki gün sonra gene iki yoğun çizgi olmaya başlıyor? Hormonlarima baktırdım lh 10.2 çıkmıştı doktor herşey normalde dedi ama neden böyle
Çıkmadı, yani hep pozitif değil de bir tık koyu başlıyor çizgiler. Örnek geçen ayon meselaBilemedim maalesef sürekli koyu olması da normal değil ki, pcos vs yok herhalde sizde çıkmadı mı öyle bi şey?
Her ay mı böyle?Çıkmadı, yani hep pozitif değil de bir tık koyu başlıyor çizgiler. Örnek geçen ayon meselaEki Görüntüle 3420586
Bu attığım ilk denemeydi ikinci deneme bu ay yapıyorumHer ay mı böyle?
İki ay da aynıysa sorun vardır. Ben pcos hastasıyım. Benim böyle değil. Üstteki arkadaşın gibi. Ama hamileliğini böyle öğrenenler olmuş. Sürekli köyü çıkarakBu attığım ilk denemeydi ikinci deneme bu ay yapıyorum
Adet gördüm hamile falan degilimİki ay da aynıysa sorun vardır. Ben pcos hastasıyım. Benim böyle değil. Üstteki arkadaşın gibi. Ama hamileliğini böyle öğrenenler olmuş. Sürekli köyü çıkarak
O zaman doktora gidin. Vücudunuzun lh seviyesi belli ki çok yüksek.Adet gördüm hamile falan degilim
10.2 çıkmıştı en son yüksek mi sizceO zaman doktora gidin. Vücudunuzun lh seviyesi belli ki çok yüksek.
Tabi. Fsh ve lh ınızın orantılı yüksek olması pcos hastası olduğunuzu gösterir ve gebeliğe engel olabilir. Benim lh 6 fsh 8 ona rağmen amh ım yuksek olduğu için pcos teşhisi konuldu.10.2 çıkmıştı en son yüksek mi sizce
Ama bana yüksek değil normal dedi her gören doktor bir daha gideyim en iyisi kafam karıştı iyiceTabi. Fsh ve lh ınızın orantılı yüksek olması pcos hastası olduğunuzu gösterir ve gebeliğe engel olabilir. Benim lh 6 fsh 8 ona rağmen amh ım yuksek olduğu için pcos teşhisi konuldu.
O zaman doktora gidin. Vücudunuzun lh seviyesi belli ki çok yüksek.
Belki doktorunuzun referans değeri aralıkları içindedir. Hakkınızda hayırlısı olsunAma bana yüksek değil normal dedi her gören doktor bir daha gideyim en iyisi kafam karıştı iyice
Değerlerim bu sekildeydiBelki doktorunuzun referans değeri aralıkları içindedir. Hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?