• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selendem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
216
190
53
33
Kizlar bi bakarmisiniz artik test yapmama gerek yok saniyorum , deneme suremiz bitti degil mi ?
( reglim bittikten sonra 5. Gun yapmaya basladim-1-2-3 diye yazdim)

Eklentiler

• 669A4DCB-38B6-4442-A185-D10E03D8ED58.jpeg
    669A4DCB-38B6-4442-A185-D10E03D8ED58.jpeg
    130,2 KB · Görüntüleme: 441
Ovulasyon olmuş canim artik yapmana gerek yok.
Rabbim emeklerini bos cikarmasin insallah.
Size tekrar tavsiyem stres yapmayın, mümkün oldugunca düşünemeye çalışın zor olduğunu biliyorum ama kafanızı dağıtacak uğraşlar bulun ve belirti aramayın kendinize.
Inşallah adet zamanı hayırlı sonuçlar alırsınız.

Ovulasyon olmuş canim artik yapmana gerek yok.
Rabbim emeklerini bos cikarmasin insallah.
Size tekrar tavsiyem stres yapmayın, mümkün oldugunca düşünemeye çalışın zor olduğunu biliyorum ama kafanızı dağıtacak uğraşlar bulun ve belirti aramayın kendinize.
Inşallah adet zamanı hayırlı sonuçlar alırsınız.
Birşeynsorabilirmiyim benim adetim 10 gün sürdü 12. Gün sabah ilk ovülasyon testi yaptım kopkoyu çıktı eşim işte idi değerlendiremedim (ve adetten yeni çıktığım içinde daha ilşki yaşamamıştım) öğlen tekrar test yaptım silikleşmeye başlamıştı, o akşam eşim geldi saat 9 gibi ilşki oldu bir saat sonra kalktım tekrar test yaptım öğlenki testten daha silikleşmişti. Yani sabah olan yumurtlamayı akşam değerlendirdim sizce tutma ihtimali var mı? Lütfen cevap çok merak ediyorum

Back