Günü değerlendirin bugün yarın ilişki olsun sonuçta ikinci çizgi görünüyorKizlar selam bende regl düzensizliği var sat 10 Kasım ovu testi yapıyorum dün akşam yani ayın 13 baya koyu çıktı ama fotoda belli olmuyor bakar misiniz
Baya koyuda burda çıkmıyor ışıktan galiba 12 ve 13 ilişki oldu bugün de degerlendireyimGünü değerlendirin bugün yarın ilişki olsun sonuçta ikinci çizgi görünüyor
Evet değerlendirin fırsat var ise çünkü çift çizgi silik de olsa zarar gelmez belli olmaz inşallah iyi sonuçlar alırız bakalım bende bekliyorum regl olmaz isen test yapacam bende bu ay ovulasyon kullanarak yol.aldimBaya koyuda burda çıkmıyor ışıktan galiba 12 ve 13 ilişki oldu bugün de degerlendireyim
Markası neydiEvet değerlendirin fırsat var ise çünkü çift çizgi silik de olsa zarar gelmez belli olmaz inşallah iyi sonuçlar alırız bakalım bende bekliyorum regl olmaz isen test yapacam bende bu ay ovulasyon kullanarak yol.aldim
Koyu çıktığı günü ve ardından 2 günü de değerlendirin .Ovulasyon testine devam edin eğer koyulaşmadan sonra tekrar silik olmuşssa o gün çatlamanız olmuştur .Genelde 2 gün koyu çıkar 3.gün çatlar .Tabi kişiden kişiye değişebilirKizlar selam bende regl düzensizliği var sat 10 Kasım ovu testi yapıyorum dün akşam yani ayın 13 baya koyu çıktı ama fotoda belli olmuyor bakar misiniz
Ben miratech ve bir gebenin günlüğünü kullandim miratecten çok memnunum bir gebenin günlüğü biraz zor biz acemiler için ama güzel galiba innovita strips test alabilirsin ben onu denicwm inşallah tutarda gerek kalmazKızlar hangi markaları aldınız memnun musunuz
Değerlendiriyorum bu koyu ama demi yani aslında çıplak gözle baya koyu ama burda sizle konuşmak içimi rahatlatiyorKoyu çıktığı günü ve ardından 2 günü de değerlendirin .Ovulasyon testine devam edin eğer koyulaşmadan sonra tekrar silik olmuşssa o gün çatlamanız olmuştur .Genelde 2 gün koyu çıkar 3.gün çatlar .Tabi kişiden kişiye değişebilir
Aslında daha koyu ve benim aksi gibi 1 adet testim kaldı eczaneden alsam farklı marka sorun olur muHenüz pik değil. Olmak üzere bugün olmuştur belki
Sanmıyorum hepsi gösterir zaten ama çok takılma benasyon testi yaptım gebe kalmadım gelişigüzel davranarak gebe kalmıştımAslında daha koyu ve benim aksi gibi 1 adet testim kaldı eczaneden alsam farklı marka sorun olur mu
Labaquik di benim test markasiMarkası neydi
Tamam teşekkür ederim yok 5li satılıyor ya ondan alicam bu zamanda olmazsa reglin 3. Günü hormonlarima baktircam durumum güzelsin gün aşırı ilişki yaşayıp bu testlerden yapmicam Rabbım ne zaman uygu gorurseSanmıyorum hepsi gösterir zaten ama çok takılma benasyon testi yaptım gebe kalmadım gelişigüzel davranarak gebe kalmıştım
Bata ne kadar kaldiiLabaquik di benim test markasi
4 gün var 3 .4 gün diyelimBata ne kadar kaldii
İnşallah güzel haberler alırsın canim benim4 gün var 3 .4 gün diyelim
İnşallah. 3 güne belli olcak bu arada ağrım sizim da yok ne olcak bakalım göbek deliğim çevresi ağrıyor gibi bı onu hissediyorum ara araİnşallah güzel haberler alırsın canim benim
Canım hep belirti olacak diye bisi yok içini ferah tut hadi güzel haberlerini bekliyorumİnşallah. 3 güne belli olcak bu arada ağrım sizim da yok ne olcak bakalım göbek deliğim çevresi ağrıyor gibi bı onu hissediyorum ara ara
Canım selam bu testin ertesi günü test yaptım silik çıktı acaba pinti ve catladi miEvet değerlendirin fırsat var ise çünkü çift çizgi silik de olsa zarar gelmez belli olmaz inşallah iyi sonuçlar alırız bakalım bende bekliyorum regl olmaz isen test yapacam bende bu ay ovulasyon kullanarak yol.aldim