Ovulasyon testi acil yardimm

milena23

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2024
205
28
Kizlar selam bende regl düzensizliği var sat 10 Kasım ovu testi yapıyorum dün akşam yani ayın 13 baya koyu çıktı ama fotoda belli olmuyor bakar misiniz

Eklentiler

• Screenshot_20241214_010553_Gallery.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 47
Baya koyuda burda çıkmıyor ışıktan galiba 12 ve 13 ilişki oldu bugün de degerlendireyim
Evet değerlendirin fırsat var ise çünkü çift çizgi silik de olsa zarar gelmez belli olmaz inşallah iyi sonuçlar alırız bakalım bende bekliyorum regl olmaz isen test yapacam bende bu ay ovulasyon kullanarak yol.aldim

Kizlar selam bende regl düzensizliği var sat 10 Kasım ovu testi yapıyorum dün akşam yani ayın 13 baya koyu çıktı ama fotoda belli olmuyor bakar misiniz
Koyu çıktığı günü ve ardından 2 günü de değerlendirin .Ovulasyon testine devam edin eğer koyulaşmadan sonra tekrar silik olmuşssa o gün çatlamanız olmuştur .Genelde 2 gün koyu çıkar 3.gün çatlar .Tabi kişiden kişiye değişebilir

Kızlar hangi markaları aldınız memnun musunuz
Ben miratech ve bir gebenin günlüğünü kullandim miratecten çok memnunum bir gebenin günlüğü biraz zor biz acemiler için ama güzel galiba innovita strips test alabilirsin ben onu denicwm inşallah tutarda gerek kalmaz

Değerlendiriyorum bu koyu ama demi yani aslında çıplak gözle baya koyu ama burda sizle konuşmak içimi rahatlatiyor

Sanmıyorum hepsi gösterir zaten ama çok takılma benasyon testi yaptım gebe kalmadım gelişigüzel davranarak gebe kalmıştım
Tamam teşekkür ederim yok 5li satılıyor ya ondan alicam bu zamanda olmazsa reglin 3. Günü hormonlarima baktircam durumum güzelsin gün aşırı ilişki yaşayıp bu testlerden yapmicam Rabbım ne zaman uygu gorurse

Canım selam bu testin ertesi günü test yaptım silik çıktı acaba pinti ve catladi mi

Eklentiler

• 20241215_134721.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…