Ovulasyon testi acil yardım eder misiniz lütfenn

kivircikmarul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
14
1
31
3 farklı marka ile ovulasyon takibi yapıyorum. İnovita, bir gebenin günlüğü ve artimed marka. Bugün yaptığım testlerde artımed hariç ikisi pik gibi pozitif veriyor. Ama artımed 2 kere yapmama rağmen diğerleri gibi pozitif vermiyor. Artımed mi doğru sizce diğerleri mi??

Eklentiler

• 20241209_213103.jpg
    20241209_213103.jpg
    137,1 KB · Görüntüleme: 25
  • 20241209_213054.jpg
    20241209_213054.jpg
    137,9 KB · Görüntüleme: 22
3 farklı marka ile ovulasyon takibi yapıyorum. İnovita, bir gebenin günlüğü ve artimed marka. Bugün yaptığım testlerde artımed hariç ikisi pik gibi pozitif veriyor. Ama artımed 2 kere yapmama rağmen diğerleri gibi pozitif vermiyor. Artımed mi doğru sizce diğerleri mi??
İnovita derım ben onu kullandım aylarca sorun yaşamadım ama

İnovita derım ben onu kullandım aylarca sorun yaşamadım ama
Evet aylardır bu şekilde takip yapıyorum bir çok markayı denedim kendimce en kaliteli bulduğum marka kesinlikle inovita. Hiç dağılmıyor çizgiler çok net. Diğer testlerde çizgiler dağılıyor karışıyor belli olmuyor VS boşa gidiyor defalarca yapmak yerine inovita en iyisi. Ama böyle bir durum olunca sormak istedim neden artımed böyle diye

Evet aylardır bu şekilde takip yapıyorum bir çok markayı denedim kendimce en kaliteli bulduğum marka kesinlikle inovita. Hiç dağılmıyor çizgiler çok net. Diğer testlerde çizgiler dağılıyor karışıyor belli olmuyor VS boşa gidiyor defalarca yapmak yerine inovita en iyisi. Ama böyle bir durum olunca sormak istedim neden artımed böyle diye
Artimet ztn her konuda sıkıntı kuzu ya gebelik testleri oyle niye üretıyorlar anlamıyorum onu da

Burada bir kaç yorumda okumuştum evet ama gebelik testini hiç denemedim o markanın onun için bilmiyorum. İyice kafam karıştı diğer testlere göre mi hareket edeyim sence ben şimdi
Bende artimetı unut kuzum ya ona cok guven olmuyor dıgerı cok cok ıyı onla devam et hıc kafanı karıştırmadan

X