• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi acil resimli

Be

Benim ikinci çizgi daha belirgindi 13.günü ama maalesef sabahında test verdim büyük bir hayal kırıklığı şimdi 3.yü bekliyorum yarın test günüm ama tekrar aynı şeyleri yaşayacağım diye test yaptırmaya korkuyorum 😢
İnşallah canım ya şaşırdım bende İnan ne olduğunu akşam vereceğim
Koyulaşma hemen olmaz diye biliyorum
Senin 14.15. Günler çıkmadı mı testlerde peki tekrar yapmadın mı

Kizlar selam 1 ay once dusuk yaptim, ovulasyon takip ediyorum. Sizce bugun pik var mi acil goruslerinizi paylasabilir misiniz? 🙏🏽
Yumurtlama hala olmamıs
Kizlar selam bu da son 3 gunun resmi bugun galiba yumurtalama. Sizce durum ne?
Kizlar selam bu da son 3 gunun resmi bugun galiba yumurtalama. Sizce durum ne?
Yumurtlama bugun yada yarın catlamayı gordugunuzde kesınlesır esıt koyulukta ise cızgıler yada kontrol cızgısınden daha koyu ıse yumurtlama olur bı kac gun aynı koyulukta surebılır benımki bir gun surdu tekrar siliklesincede anlıyorsunuz zaten yumurtlama ve catlamanın oldugunu benım testımde cok net gordum bende bu ay denemek ıstedım gorseli bırakıyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 16
Yumurtlama hala olmamıs

Yumurtlama bugun yada yarın catlamayı gordugunuzde kesınlesır esıt koyulukta ise cızgıler yada kontrol cızgısınden daha koyu ıse yumurtlama olur bı kac gun aynı koyulukta surebılır benımki bir gun surdu tekrar siliklesincede anlıyorsunuz zaten yumurtlama ve catlamanın oldugunu benım testımde cok net gordum bende bu ay denemek ıstedım gorseli bırakıyorum
inşallah gönlümüze göre olsun canım :KK200: kaç aydır deniyorsunuz

Back
X