Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevap için çok sağol canımYapmaya devam et yaklaşmış gibi yumurtlaman
Hiç belli olmaZ cnm oladabilir olmayadabilir.adet günün geçmesini bekleyinMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğne etkisi mi hala
Aynen canım yarın 14.gün tekrar test yapacağımHiç belli olmaZ cnm oladabilir olmayadabilir.adet günün geçmesini bekleyin
Yap yapAynen canım yarın 14.gün tekrar test yapacağım
canım çok ince bi çizgi var hadi hayırlısıMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğne etkisi mi hala
Bu sabah yaptığım Budacanım çok ince bi çizgi var hadi hayırlısı![]()
Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğneninHiç belli olmaZ cnm oladabilir olmayadabilir.adet günün geçmesini bekleyin
canım bence hamişsin bize de dua eder misinBu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğnenin
Ay ne güzel söyledin inşallh herkese nasip olduncanım bence hamişsin bize de dua eder misin![]()
Bugün yumurtlama günün değerlendirKizlar selam bu da son 3 gunun resmi bugun galiba yumurtalama. Sizce durum ne?
Evet canım değerlendir kesin bugün ve sonraki 2 gününKizlar selam 1 ay once dusuk yaptim, ovulasyon takip ediyorum. Sizce bugun pik var mi acil goruslerinizi paylasabilir misiniz?![]()
çok sağol canım cevap için, Allah'ım rast getirsin işinizi gücünüzüEvet canım değerlendir kesin bugün ve sonraki 2 günün
Bugün yumurtlama günün değerlendir![]()
Amin allah razı olsun canımçok sağol canım cevap için, Allah'ım rast getirsin işinizi gücünüzü
çok sağol canm Allah'ım rast getirsin işinizi gücünüzü
Benim ikinci çizgi daha belirgindi 13.günü ama maalesef sabahında test verdim büyük bir hayal kırıklığı şimdi 3.yü bekliyorum yarın test günüm ama tekrar aynı şeyleri yaşayacağım diye test yaptırmaya korkuyorumMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğne etkisi mi hala