• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi.. Acil bakar misiniz

asdasdws

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
136
33
13
28
Kızlar merhaba biliyorum bu test hergün yapılması lazım. Ama bulunduğum ülkede çok zor bulunduğu için maalesef iki günde bir yapabildim aşağıdaki fotoğrafta var.
Sorum şu.🥹 İki gün önce pik yaptı hatta size sordum burada. O günü ve bir önceki günü değerlendirdik. Bugün, yani pik gününden iki gün sonra, birden inanılmaz silikleşti bu yumurta çatlamış mı oluyor?🤔 Bugünü değerlendirmeyelim mi?
Bu ay sadece iki gün değerlendirdik o da pik günü ve bir önceki gün. Yanlış mı yaptım sizce diğer günleri de mi değerlendirmem gerekiyordu?🥹

Bir de pik gününden iki gün sonra birden bu kadar silikleşmesi normal mi?
Kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim🥰

Eklentiler

• F87A800D-7F60-4C0F-878F-217B67D99286.jpeg
    F87A800D-7F60-4C0F-878F-217B67D99286.jpeg
    183,5 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar merhaba biliyorum bu test hergün yapılması lazım. Ama bulunduğum ülkede çok zor bulunduğu için maalesef iki günde bir yapabildim aşağıdaki fotoğrafta var.
Sorum şu.🥹 İki gün önce pik yaptı hatta size sordum burada. O günü ve bir önceki günü değerlendirdik. Bugün, yani pik gününden iki gün sonra, birden inanılmaz silikleşti bu yumurta çatlamış mı oluyor?🤔 Bugünü değerlendirmeyelim mi?
Bu ay sadece iki gün değerlendirdik o da pik günü ve bir önceki gün. Yanlış mı yaptım sizce diğer günleri de mi değerlendirmem gerekiyordu?🥹

Bir de pik gününden iki gün sonra birden bu kadar silikleşmesi normal mi?
Kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim🥰
17 Şubat yumurtlama olmuş canım 19 ü yani bugün yumurta çatlamış inşallah değerlendirmişsindir 😍🌸

Back