• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi 7 gündür koyu?? Yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cgdm2537

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
883
702
18
32
Kızlar 7 gündür koyu cıkıyor nedeni bölen varmı yaaa ??????? Silik görmedim hiçççççç

Eklentiler

• 9FF767FB-FEF4-42B2-8038-D8FC9DA0F889.webp
    9FF767FB-FEF4-42B2-8038-D8FC9DA0F889.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 122
Yani gebelik oluşmuşsa koyu devam ediyor diyorlar canım ama ben yine de gebelik konusunda ovülasyon sonuçlarına güveniyorum. Az önce başka bir topikte konunu okudum ama 2 kez pik görmüşsü sanırım. Belki ilkinde hamile kalmışsındır inşallah...

Canım bu testlerin hassasiyet oranları var, 5-10-15-25 vs.
vücutta zaten LH hormonu halihazırda bulunuyor yumurtlama döneminde artış gösteriyor, eğer seninkiler 5 lik falansa azıcık LH ı bile pik gibi gösteriyor, 15 lik testler genelde öneriliyor canım..

Yani gebelik oluşmuşsa koyu devam ediyor diyorlar canım ama ben yine de gebelik konusunda ovülasyon sonuçlarına güveniyorum. Az önce başka bir topikte konunu okudum ama 2 kez pik görmüşsü sanırım. Belki ilkinde hamile kalmışsındır inşallah...
Aynen canım ama 7 gün oldu bır sorayım belkı yasayan vardır dedim hergun koyu cıkması normal degıl cubku 🤦🏼‍♀️

Canım bu testlerin hassasiyet oranları var, 5-10-15-25 vs.
vücutta zaten LH hormonu halihazırda bulunuyor yumurtlama döneminde artış gösteriyor, eğer seninkiler 5 lik falansa azıcık LH ı bile pik gibi gösteriyor, 15 lik testler genelde öneriliyor canım..
Evet dogru aynnen canım ama 7 gün oldu bır sorayım belkı yasayan vardır dedim hergun Cıkması normal degıl cubku ya bugun de koyuydu 7 oldu bıdaha da test yapmam hepsını sınılrenıp attım. Acaba gebelık mı var dıyorum ama belırtım de yok ki

Evet dogru aynnen canım ama 7 gün oldu bır sorayım belkı yasayan vardır dedim hergun Cıkması normal degıl cubku ya bugun de koyuydu 7 oldu bıdaha da test yapmam hepsını sınılrenıp attım. Acaba gebelık mı var dıyorum ama belırtım de yok ki

kuzum Dideminde böyle her gün pozitif çıkıyordu sonra regl oldu D1DEM D1DEM
regl a ne kadar kaldı ? gebelik yap istiyosan bi bunda çıkan onda da çıkar çünkü varsa

Bu testlerin hasasligi kesin 10miu dur ve ondan dolayi sürekli cift cizgi goruyosun dur canim bunlari bidaha kullanma adama kafayi yedirtiyo benimde hep boyke cikiyodu hamileyim sandım hatta ama malesef hayal kirikligi

kuzum Dideminde böyle her gün pozitif çıkıyordu sonra regl oldu D1DEM D1DEM
regl a ne kadar kaldı ? gebelik yap istiyosan bi bunda çıkan onda da çıkar çünkü varsa
10 Kasım canım bat tarihim🤦🏼‍♀️ Gebelık testi te evde yok yapasım da yok yıne hayal kırıklığı olursa toparlanamam töbe etmıstım cnku kuzu . Haftaya doktor randevum var doktor bakacak tuttu mu tutmadı mı dıye . Hayırlısı artık valla 😫

Bu testlerin hasasligi kesin 10miu dur ve ondan dolayi sürekli cift cizgi goruyosun dur canim bunlari bidaha kullanma adama kafayi yedirtiyo benimde hep boyke cikiyodu hamileyim sandım hatta ama malesef hayal kirikligi
Hepsını attım çöpe 5 tane kalmıştı. Bıdaha da asla almam 🤦🏼‍♀️

Merhaba kızlar, benim de bu testlerden kafam karışıyor baya.
Siz hangi markayı önerirsiniz ve hassasiyet dediğiniz şey kutunun üzerinde yazıyor mu, onu nereden bakıp almam lazım?

Evt ya surekli neden koyu olsunki..
Gebelik yap merak ettik..
Benm de bugun nerdeyse bi avuc seffaf akintim oldu..
Anlam veremedim.Soğan kurü yapiyorum ama z.yaģda incirle..
Doktor dün sordum yumurta var filan demedi..

Evt ya surekli neden koyu olsunki..
Gebelik yap merak ettik..
Benm de bugun nerdeyse bi avuc seffaf akintim oldu..
Anlam veremedim.Soğan kurü yapiyorum ama z.yaģda incirle..
Doktor dün sordum yumurta var filan demedi..
Yemin etmseydım yapacaktım ama yemin ettim. Herseyın hayırlısı ne diyim . Sen de mı femera kullanıyorsun canım ne yumurtan gelısmıs falan demedı mıı

Back