Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testi 4 gündür koyu acil yardım
- Konu Sahibi Handemiy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Allah hayırlısı ile sanada banada nasip etsin hayırlı evlat :)Valla bu ay benimde 2 gün koyu kaldı normalde 1 gün olurdu
Araştırdım böyle normalmis . Demekki yumurtlama olucak baya gelişti daha catlamadi gibi yorumluyorum
- 10 Eylül 2020
- 149
- 67
- 13
Benimde öyle canımArkadaşlar 4 gündür ovulasyon testin koyu hep yumurtlama gösteriyor. Pko da değilim ama niye böyle oldu ilk defa bu ay böyle oldu. Bu durumu yaşayan va racaba
- 24 Aralık 2020
- 155
- 144
- 18
Herhangi bir problemi yoksa yani sperm sayısında sıkıntı yoksa eğer bence hergün yapılabilir zaten bu konuda birgebeningünlügü diye instgramda bir sayfa var oradaki ablada öyle diyor o sayfayı takip edin eğer etmiyorsanızBenimde testim dunde koyuydu bugunde koyu cikdi
Ust uste degerlendirmek zorunda kaliyoruz sperm sayisida dusuyor boylee
Doktorlar 2 gunde bir iliski oneriyor siz ne dusunuyosunuz bu konuda koyu oldukca degerlendirilmeli mi o gun
Allah Allah daha öncede böyle oldumu size ilk defa mı olduBenimde öyle canım
- 10 Eylül 2020
- 149
- 67
- 13
Ben ilk kez yaptım canım 11 ocakta Ovulasyon 12de çatlama dediler amaAllah Allah daha öncede böyle oldumu size ilk defa mı oldu
Eklentiler
Aynen canım öyle olmuşBen ilk kez yaptım canım 11 ocakta Ovulasyon 12de çatlama dediler ama
- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
Resmini atma imkanın varmı vede adete kaç gün varAllah Allah daha öncede böyle oldumu size ilk defa mı oldu
- 10 Eylül 2020
- 149
- 67
- 13
Senin ne durumda canım en son bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışırımAynen canım öyle olmuş
Canım ben hep attım testleri mi ya şuan adete 10 gün var 5 gün önce yumurtlama görmeye başladım dün çatladı işte. Dediğim gibi birgebeningünlügü sayfası var instgramda o abla takip etti benim testleri hatta. İlk defa bu ay 4 gün yumurtladım neredeyse geçen ay kimyasal gebelik geçirdim belkide ondandır diye düşünüyorum çünkü pko da yok ama inş hormonların da sorun yokturResmini atma imkanın varmı vede adete kaç gün var
Benim dün çatladı işte canımSenin ne durumda canım en son bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım
- 10 Eylül 2020
- 149
- 67
- 13
Görüntü atar mısınBenim dün çatladı işte canım
Attım kuzum testleri ya ama çift çizgi baya bi siliklenmiştiGörüntü atar mısın
Yani çöpe attımAttım kuzum testleri ya ama çift çizgi baya bi siliklenmişti
- 24 Aralık 2020
- 155
- 144
- 18
Tamam bakayim tesekkur ederimHerhangi bir problemi yoksa yani sperm sayısında sıkıntı yoksa eğer bence hergün yapılabilir zaten bu konuda birgebeningünlügü diye instgramda bir sayfa var oradaki ablada öyle diyor o sayfayı takip edin eğer etmiyorsanız
Hangi ovülasyon testini kullanıyorsunuz ve hangi siteden alıyorsunuz bende almak istiyorum Trendyol ya da cimri ye güvenebilir miyim aralarında fiyat farkı çok var emin olamadımArkadaşlar 4 gündür ovulasyon testin koyu hep yumurtlama gösteriyor. Pko da değilim ama niye böyle oldu ilk defa bu ay böyle oldu. Bu durumu yaşayan va racaba
- 10 Eylül 2020
- 149
- 67
- 13
Canım instagramdan bakabilirsiniz hassas testler varHangi ovülasyon testini kullanıyorsunuz ve hangi siteden alıyorsunuz bende almak istiyorum Trendyol ya da cimri ye güvenebilir miyim aralarında fiyat farkı çok var emin olamadım