- 16 Temmuz 2023
- 55
- 34
- 31
- Konu Sahibi dikkatkediii
Arkadaşlar merhaba , 7 ay önce eşimle birlikte bebek düşündüğümüz için check up yaptırmıştık. İlk kez smear testi vermiştim ve CIN3 çıkmıştı. sonra hpv testi de yaptırdım , sadece 16 pozitif diğerleri negatif geldi. Kolposkopi işlemi sonra konizasyon işlemi yapıldı. Konizasyondan bu yana 2.5-3 ay kadar geçti. Ben 7 aydır b12, D vit (en son doz 20.000) , C vit , demir ilacı kullandım. En son bebek isteğimi doktorum bildiği için 1 aydır da folik asit 5mg başlamıştık. Geldik bu aya. 2.5 yıllık evliliğimde İlk kez bebek dememesi yapacağımız için Ovulasyon testi de yapmak istedim. Regl 3 gün sürdü. Ovulasyon testlerim aşağıda. 9 Şubatı pik olarak yorumladık. Yanlarında * işareti olanlar değerlendirilmiş günler. Ama bugün yine koyu renk gördüm. Bu testleri yorumlayabilecek biri var mı? 30-31-1-2 Ocak regl günlerimdi. Bittikten ertesi günü başladım. Her gün aynı saatte yaptım akşam 19:00’da. 2 saat önce sıvı alımı olmasın kuralına uymadım ne yazık ki , su tükettim. 19 Şubat yani bugün yaptığım test neden düne göre koyu çıkmış olabilir? 7 aydır D vitamini kullandığım için bu ay 2 kere yumurtlamış olabilir miyim? Ve pik olduğunu düşündüğüm 4-5 gün mümkün mü? Bu testler hatalı mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.