- 16 Mayıs 2022
- 141
- 81
- 13
- 31
- Konu Sahibi Cicekhanim34
-
Her ay aynı günde yumurtlamiyoruz malesef günler değişiyor. 16. Ci test diğerlerine göre baya koyu ama t cizgisi c den daha koyu durmuyor sanki ışıktan mi bilemedim15 ve 16 çift çizgi koyu pik olması için koyu olması gerekmiyor muydu
İlk idrarla ovülasyon testi yapılmaz zaten ikincisi aynı saatler olması lazım ve 2 saat sıvı tüketmemek lazım hergün 12 de yapsanız günde 2 kere yapacaksanız bu saatler 12:00 16:00 da olmalı kaçırmışbile olabilirsiniz ve ovülasyon takibi 1 gün bile bırakılmamalı
Benim ovülasyon testim bugün böyle çıktı ben pik olduğunu düşünüyorum ama sizce pik mi?merhaba. pik olmamış ki? negatif hala bu testler.devam etmelisiniz henüz olmamış
T çizgisi C ile aynı koyulukta olması gerekiyor ya da Cden daha koyu olması gerekiyor bu pik diil henüz yarın aynı saatlerde 2 saat sıvı almadan tekrrlayın testi ilk idrar olmayacakBenim ovülasyon testim bugün böyle çıktı ben pik olduğunu düşünüyorum ama sizce pik mi?
Tamam teşekkür ederim zaten sıvı almadan aynı saatlerde yapıyorum ilk idrarla değil 3.idrarımda yapıyorumT çizgisi C ile aynı koyulukta olması gerekiyor ya da Cden daha koyu olması gerekiyor bu pik diil henüz yarın aynı saatlerde 2 saat sıvı almadan tekrrlayın testi ilk idrar olmayacak
Süper o zman teste devamTamam teşekkür ederim zaten sıvı almadan aynı saatlerde yapıyorum ilk idrarla değil 3.idrarımda yapıyorum
Ben yinede yaptığım testleri atmak istedim ne olur ne olmaz diyede değerlendirdim amaSüper o zman teste devam
Sanki yarın pik olcakmış gibi geldi bana ama tabi değerlendirmekte fayda varBen yinede yaptığım testleri atmak istedim ne olur ne olmaz diyede değerlendirdim ama
Teşekkür ederim artık peş peşe 4 gün değerlendiririz yapacak birşey yokSanki yarın pik olcakmış gibi geldi bana ama tabi değerlendirmekte fayda var
evet koyu değilHer ay aynı günde yumurtlamiyoruz malesef günler değişiyor. 16. Ci test diğerlerine göre baya koyu ama t cizgisi c den daha koyu durmuyor sanki ışıktan mi bilemedim
Geçen ay yaptığımda 13. gün sabah t daha koyuydu aynı gun aksaş silik oldu bu da oyle olacak sandım. Elimde test de kalmadı. Yarına koyu olursa göremeyeceğim.Her ay aynı günde yumurtlamiyoruz malesef günler değişiyor. 16. Ci test diğerlerine göre baya koyu ama t cizgisi c den daha koyu durmuyor sanki ışıktan mi bilemedim
ilk idrarla değil benim :) çalışıyorum maalesef bu saatlerde yapıyorum. kaçırdığımı düşünerek 14. gün yapmadımİlk idrarla ovülasyon testi yapılmaz zaten ikincisi aynı saatler olması lazım ve 2 saat sıvı tüketmemek lazım hergün 12 de yapsanız günde 2 kere yapacaksanız bu saatler 12:00 16:00 da olmalı kaçırmışbile olabilirsiniz ve ovülasyon takibi 1 gün bile bırakılmamalı
Siperm sorununuz yoksa değerlendir gitsin kuzum yapck bişe yokTeşekkür ederim artık peş peşe 4 gün değerlendiririz yapacak birşey yok
Gün aşırı değerlendirmeye devam edin o zaman kaçırma şansı daha az olur yeniden test temin edene kadar en azındanGeçen ay yaptığımda 13. gün sabah t daha koyuydu aynı gun aksaş silik oldu bu da oyle olacak sandım. Elimde test de kalmadı. Yarına koyu olursa göremeyeceğim.
çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile olurGün aşırı değerlendirmeye devam edin o zaman kaçırma şansı daha az olur yeniden test temin edene kadar en azından
İnşallah gönlümüzdekileri yaşayalımçok teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?