Ovülasyon testi 2 gün pik?

Cicekhanim34

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
141
81
13
31
Merhaba hanımlar
Geçen ay ovülasyon testi yaptim 13. Gün sabahı pik oldu akşamı siliklesti. Kalan testleri de bu ay yapiyim dedim 11. Günden itibaren yaptim ama ne akinti ne kasikta batma oldu. Geçen ay 13. Günüydü pik bu ay 13 silik olunca kacirdim dedim. Ve 14. Gün test yapmadım.
14. Ve 15. Gün kasiklarimda normalde olmayan batmalar oldu 14. Gun akıntı gelince 15. Gün sabah ovulasyon testi yaptim koyu oldu bugün 16. Gun yine yaptım koyu.
13. Gun pik olur diye 13. Günden beri iliski oluyor bugünde mi yapmamız gerekir yardımcı olur musunuz?

15 ve 16 çift çizgi koyu pik olması için koyu olması gerekmiyor muydu
Her ay aynı günde yumurtlamiyoruz malesef günler değişiyor. 16. Ci test diğerlerine göre baya koyu ama t cizgisi c den daha koyu durmuyor sanki ışıktan mi bilemedim

merhaba. pik olmamış ki? negatif hala bu testler.devam etmelisiniz henüz olmamış
Benim ovülasyon testim bugün böyle çıktı ben pik olduğunu düşünüyorum ama sizce pik mi?

Eklentiler

• Screenshot_20220704_122312_com.android.gallery3d.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 585
Benim ovülasyon testim bugün böyle çıktı ben pik olduğunu düşünüyorum ama sizce pik mi?
T çizgisi C ile aynı koyulukta olması gerekiyor ya da Cden daha koyu olması gerekiyor bu pik diil henüz yarın aynı saatlerde 2 saat sıvı almadan tekrrlayın testi ilk idrar olmayacak

T çizgisi C ile aynı koyulukta olması gerekiyor ya da Cden daha koyu olması gerekiyor bu pik diil henüz yarın aynı saatlerde 2 saat sıvı almadan tekrrlayın testi ilk idrar olmayacak
Tamam teşekkür ederim zaten sıvı almadan aynı saatlerde yapıyorum ilk idrarla değil 3.idrarımda yapıyorum

Her ay aynı günde yumurtlamiyoruz malesef günler değişiyor. 16. Ci test diğerlerine göre baya koyu ama t cizgisi c den daha koyu durmuyor sanki ışıktan mi bilemedim
Geçen ay yaptığımda 13. gün sabah t daha koyuydu aynı gun aksaş silik oldu bu da oyle olacak sandım. Elimde test de kalmadı. Yarına koyu olursa göremeyeceğim.

ilk idrarla değil benim :) çalışıyorum maalesef bu saatlerde yapıyorum. kaçırdığımı düşünerek 14. gün yapmadım

Geçen ay yaptığımda 13. gün sabah t daha koyuydu aynı gun aksaş silik oldu bu da oyle olacak sandım. Elimde test de kalmadı. Yarına koyu olursa göremeyeceğim.
Gün aşırı değerlendirmeye devam edin o zaman kaçırma şansı daha az olur yeniden test temin edene kadar en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…