Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon olduğunu biliyorum ilk kez yaptım testi ve adete bir gün var o yüzden sordumGebelik testi değil bu :) lh her zaman salgılandığı için silik çıkmış hamilelik bununla anlaşılmaz
Teşekkür ederimTamam yani silik çıkması normal döngünün hangi gününde yapsan silik çıkar, yumurtlama günü hariç
Evet ben bu ay o.sekilde yaptımOvulasyon testine regl bittikten sonra başlayıp her gün aynı saatte yaparak pik görmeyi beklemelisiniz.![]()
Bu ay 3 gün gecikmem oldu 4.gunun sabahı regl oldum 3gun sürdü fazla kanamam yoktu test yaptım negatif hiç bir şey anlamadım
Normalinden daha fazla agriniz varmiydi ?Bu ay 3 gün gecikmem oldu 4.gunun sabahı regl oldum 3gun sürdü fazla kanamam yoktu test yaptım negatif hiç bir şey anlamadım![]()
Evet ilk gün yerimden kalkamadım çok şiddetli bir sancı vardıNormalinden daha fazla agriniz varmiydi ?
Belkide kimyasal gecirdiniz, siddetli oluyor maalesefEvet ilk gün yerimden kalkamadım çok şiddetli bir sancı vardı