Ovülasyon test

Laboquick markasının ovulasyon testini tavsiye ederim. Ben 8 ay denediğim halde hamile kalamıyordum. Bu markayı kullandığım ilk ay hamile kaldım çok şükür. Her sabah ikinci idrarla ve her akşam 6 gibi sıvı alımını 2 saat önceden keserek kullanmıştım.
Ben de laboquick aldım. T çizgisini C ile aynı netlikte gördünüz mü hiç? Ben hep yumurtlama günü T çizgisi C ile aynı ya da daha koyu oluyor diye okumuştum. Ama benim netleşmeden kayboldu. Yumurtlamadım mı anlamadım. Testte mi sorun var ya da.

Ben de laboquick aldım. T çizgisini C ile aynı netlikte gördünüz mü hiç? Ben hep yumurtlama günü T çizgisi C ile aynı ya da daha koyu oluyor diye okumuştum. Ama benim netleşmeden kayboldu. Yumurtlamadım mı anlamadım. Testte mi sorun var ya da.
Tabi ben dönümün 13. gününde koyu t çizgisini gördüm. Onun dışında ki günlerde t çizgisi ya hiç çıkmıyor ya da silik çıkıyordu.

Ben o markayı kullandım ewt çizgi gördüm ve o ay gebelik olmuştu ama kimyasalla sonuçlandı

Kızlar ovülasyon gününden önce ve ovülasyon günü bide ertesi gün ilişki oldu adetime 5 gün var bir kere kimyasal gebelik oldu ama o zaman aşırı derece göğüs şişmesi ağrısı yaşadım aşırı akinti oldu ama şimdi benim normalde de göğüs ağrım şişliğim olurdu adetten önce ilk defa bu sefer hiç adet olacak misim gibi belirti yok böyle yaşayan oldu mu acaba

Ben pik gördüğüm anda hiç ara vermeden 3 günü değerlendirdim. Ama 1 gün ara vererekte tavsiye ediliyor.Ben çok şükür yumurtlama gününden 13 gün sonra çift çizgiyi gördüm. Hamileyim. İnşallah sizde güzel haber alırsınız
Sizde belirti nasıldı bende yumurtlama takibiyle ilişki oldu ve her ay göğüs ağrısı yaşarım adetten önce ama bu ay hiç ne ağrı var ne belirti var

Sizde belirti nasıldı bende yumurtlama takibiyle ilişki oldu ve her ay göğüs ağrısı yaşarım adetten önce ama bu ay hiç ne ağrı var ne belirti var
Herkesin vücudu farklı. Bende yumurlamadan hemen sonra başlayan, hiç geçmeyen bel ağrısı ve kasık ağrısı oldu. Regli gününe bir iki gün kala meme ucunda acı, hassasiyet oldu. Ben bel ağrım hiç geçmeyince kesin hamileyim dedim. Çünkü bu benim için faklı bir durumdu. Sizde kendi bedeninizi bu farklılıklara göre değerlendirin. Ama zaten kısa süre içinde öğrenmiş olacaksınız. Gönlünüzce olsun 🌸

Herkesin vücudu farklı. Bende yumurlamadan hemen sonra başlayan, hiç geçmeyen bel ağrısı ve kasık ağrısı oldu. Regli gününe bir iki gün kala meme ucunda acı, hassasiyet oldu. Ben bel ağrım hiç geçmeyince kesin hamileyim dedim. Çünkü bu benim için faklı bir durumdu. Sizde kendi bedeninizi bu farklılıklara göre değerlendirin. Ama zaten kısa süre içinde öğrenmiş olacaksınız. Gönlünüzce olsun 🌸
Vücut zaten tepki veriyor bir şeyler adet olacağın zaman düzenli tepki verirken hamile olma ihtimali olduğunda tam tersi oluyor

Yumurtlamadan sonra kaçıncı günde test yaptınız? Bende dün akşam T çizgisi C’den daha koyu oldu. Sanırım dün yumurtlama oldu. Önceki gün ve dünü değerlendirdik. Devam etmek gerekir mi bugün de sizce? Üst üste de sperm kalitesi iyi olmuyor deniyor.

Bu ay bende aynı marka ile deniyorm hiç net bi şekilde ikinci çizgiyigöremedm üzüldm

Eklentiler

• IMG_20250323_221928.webp
    IMG_20250323_221928.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 4
Yumurtlamadan sonra kaçıncı günde test yaptınız? Bende dün akşam T çizgisi C’den daha koyu oldu. Sanırım dün yumurtlama oldu. Önceki gün ve dünü değerlendirdik. Devam etmek gerekir mi bugün de sizce? Üst üste de sperm kalitesi iyi olmuyor deniyor.
Ben adet olduktan sonra 5 gün geçince başladım birer gün arayla ilişki 14 ü de koyu çizgi vardı ama 15 i tam koyuydu bizde 14 15 16 denedik sonra bir gün ara ile tekrar denedik adetime de 3 gün kaldı kasık ağrısı oluyor arada bir adetten önce olmazdı ve afet olmadan önce aşırı göğüs ağrısı olurdu şişlik olurdu simdi öyle bir şey yok ve ilk defa böyle oldu bunu da araştırdım hamilelik belirtisi olarak çoğu kişide olmuş bakalım test aldim yarın yaparım belki

Back
X