Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep aynı saatler mi yaptınız acaba bende bu marka kullanıyorum da niyeyse net göremiyorumKızlar ilk test dün gece ikinci sabah üçüncü test akşam yaptığım son test ve silik yumurtlama olmuş galiba ve dün iliski oldu yarın olacak birer gün arayla
Laboquick markasının ovulasyon testini tavsiye ederim. Ben 8 ay denediğim halde hamile kalamıyordum. Bu markayı kullandığım ilk ay hamile kaldım çok şükür. Her sabah ikinci idrarla ve her akşam 6 gibi sıvı alımını 2 saat önceden keserek kullanmıştım.Hep aynı saatler mi yaptınız acaba bende bu marka kullanıyorum da niyeyse net göremiyorum
Cok teşekkür ederim size de hayırlı olsunBen pik gördüğüm anda hiç ara vermeden 3 günü değerlendirdim. Ama 1 gün ara vererekte tavsiye ediliyor.Ben çok şükür yumurtlama gününden 13 gün sonra çift çizgiyi gördüm. Hamileyim. İnşallah sizde güzel haber alırsınız
Yok aynı saatler yapmadım bazen gece bazen akşam 5 gibiydiHep aynı saatler mi yaptınız acaba bende bu marka kullanıyorum da niyeyse net göremiyorum
Ya aslında marka ile sıkıntım olmadı hiç oğlumdan önce her şeyi net görüyordum biliyordum ama doğumdan sonra mı dış gebelikten sonra mı dengem mi şaştı nedir tam koyu görmüyorumLaboquick markasının ovulasyon testini tavsiye ederim. Ben 8 ay denediğim halde hamile kalamıyordum. Bu markayı kullandığım ilk ay hamile kaldım çok şükür. Her sabah ikinci idrarla ve her akşam 6 gibi sıvı alımını 2 saat önceden keserek kullanmıştım.
MaşaAllah ne güzel yine de tam görmüşsünüz bende kendimin attım hemen hemen yakın saatler yaptım ama net çizgi göremedimYok aynı saatler yapmadım bazen gece bazen akşam 5 gibiydi
Bende o markayla geçen ay gebelik sağladım ama kimyasal oldu sonlandı bir ay ara verdik şimdi de bu ay innovita markayla deniyorumYa aslında marka ile sıkıntım olmadı hiç oğlumdan önce her şeyi net görüyordum biliyordum ama doğumdan sonra mı dış gebelikten sonra mı dengem mi şaştı nedir tam koyu görmüyorum
Yumurtlama geç olabiliyor çünkü bende bir gebelik yaşadım geç döllenme oldu adetim 8 gün geçti ona rağmen beta hcg 22 çıkmıştı zaten ertesi gün beta hcg 0.2 oldu kanamam oldu kimyasal dediler bir ay ara verdik şimdi bu markayla yumurtlamayi buldum kısmet bakalım ama ben folik asit kullanıyorum bu ay da sogan suyu yaptım 15 gün çünkü kimyasal oldu temizlensin istedimMaşaAllah ne güzel yine de tam görmüşsünüz bende kendimin attım hemen hemen yakın saatler yaptım ama net çizgi göremedim
Ben hayıt tohumu aslan pençesi otu demledim içtim bide havuç suyu için çok etkisi var 15 gün de sogan suyu içmiştimGaliba yumurtlamalarım tam olmuyor gelişmiyor sağlıklı değil bilemedim eskiden böyle olmazdı
Teşekkür ederim deneyeyim bende çünkü önceki gibi yumurtalarım kaliteli değil gibi doktorum vitamin de vermişti pahalıydı da kullanmıştım ama çok etkisi olmadı sanırımBen hayıt tohumu aslan pençesi otu demledim içtim bide havuç suyu için çok etkisi var 15 gün de sogan suyu içmiştim
Öyle diyorlar ama ben sıvı da almıştım yani sabahladı değil de öğlenden sonra yapın testlerimerhaba ovulasyon testi nasıl uygulanıyor ? Kullanmadan önce hiç sıvı almayın diye duymuştum bilgi verirmisiniz
Siz yumurtlama gününden sonra da teste devam ettiniz mi ben ayın 15 inde yumurtlama oldu o gün ve dün denedik diğer günde denedik bugün eşim nöbetçi ve ben test yaptım silik çıktı galiba ÇatlamışBen pik gördüğüm anda hiç ara vermeden 3 günü değerlendirdim. Ama 1 gün ara vererekte tavsiye ediliyor.Ben çok şükür yumurtlama gününden 13 gün sonra çift çizgiyi gördüm. Hamileyim. İnşallah sizde güzel haber alırsınız
Cok teşekkür ederim size de hayırlı olsun