Ovülasyon test

ezgican27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
50
7
1
30
Kızlar ilk test dün gece ikinci sabah üçüncü test akşam yaptığım son test ve silik yumurtlama olmuş galiba ve dün iliski oldu yarın olacak birer gün arayla

Eklentiler

• 1000111281.webp
    1000111281.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 60
Ben pik gördüğüm anda hiç ara vermeden 3 günü değerlendirdim. Ama 1 gün ara vererekte tavsiye ediliyor.Ben çok şükür yumurtlama gününden 13 gün sonra çift çizgiyi gördüm. Hamileyim. İnşallah sizde güzel haber alırsınız

Kızlar ilk test dün gece ikinci sabah üçüncü test akşam yaptığım son test ve silik yumurtlama olmuş galiba ve dün iliski oldu yarın olacak birer gün arayla
Hep aynı saatler mi yaptınız acaba bende bu marka kullanıyorum da niyeyse net göremiyorum

Hep aynı saatler mi yaptınız acaba bende bu marka kullanıyorum da niyeyse net göremiyorum
Laboquick markasının ovulasyon testini tavsiye ederim. Ben 8 ay denediğim halde hamile kalamıyordum. Bu markayı kullandığım ilk ay hamile kaldım çok şükür. Her sabah ikinci idrarla ve her akşam 6 gibi sıvı alımını 2 saat önceden keserek kullanmıştım.

Bu arada benim belli belirsiz hep çift çizgi çıkıyordu ama yumurtlama günü t çizgisi silik değil c çizgisinden daha koyu oluyor

Laboquick markasının ovulasyon testini tavsiye ederim. Ben 8 ay denediğim halde hamile kalamıyordum. Bu markayı kullandığım ilk ay hamile kaldım çok şükür. Her sabah ikinci idrarla ve her akşam 6 gibi sıvı alımını 2 saat önceden keserek kullanmıştım.
Ya aslında marka ile sıkıntım olmadı hiç oğlumdan önce her şeyi net görüyordum biliyordum ama doğumdan sonra mı dış gebelikten sonra mı dengem mi şaştı nedir tam koyu görmüyorum

Galiba yumurtlamalarım tam olmuyor gelişmiyor sağlıklı değil bilemedim eskiden böyle olmazdı

Ya aslında marka ile sıkıntım olmadı hiç oğlumdan önce her şeyi net görüyordum biliyordum ama doğumdan sonra mı dış gebelikten sonra mı dengem mi şaştı nedir tam koyu görmüyorum
Bende o markayla geçen ay gebelik sağladım ama kimyasal oldu sonlandı bir ay ara verdik şimdi de bu ay innovita markayla deniyorum

MaşaAllah ne güzel yine de tam görmüşsünüz bende kendimin attım hemen hemen yakın saatler yaptım ama net çizgi göremedim
Yumurtlama geç olabiliyor çünkü bende bir gebelik yaşadım geç döllenme oldu adetim 8 gün geçti ona rağmen beta hcg 22 çıkmıştı zaten ertesi gün beta hcg 0.2 oldu kanamam oldu kimyasal dediler bir ay ara verdik şimdi bu markayla yumurtlamayi buldum kısmet bakalım ama ben folik asit kullanıyorum bu ay da sogan suyu yaptım 15 gün çünkü kimyasal oldu temizlensin istedim

Ben hayıt tohumu aslan pençesi otu demledim içtim bide havuç suyu için çok etkisi var 15 gün de sogan suyu içmiştim
Teşekkür ederim deneyeyim bende çünkü önceki gibi yumurtalarım kaliteli değil gibi doktorum vitamin de vermişti pahalıydı da kullanmıştım ama çok etkisi olmadı sanırım 🥲

merhaba ovulasyon testi nasıl uygulanıyor ? Kullanmadan önce hiç sıvı almayın diye duymuştum bilgi verirmisiniz

Ben pik gördüğüm anda hiç ara vermeden 3 günü değerlendirdim. Ama 1 gün ara vererekte tavsiye ediliyor.Ben çok şükür yumurtlama gününden 13 gün sonra çift çizgiyi gördüm. Hamileyim. İnşallah sizde güzel haber alırsınız
Siz yumurtlama gününden sonra da teste devam ettiniz mi ben ayın 15 inde yumurtlama oldu o gün ve dün denedik diğer günde denedik bugün eşim nöbetçi ve ben test yaptım silik çıktı galiba Çatlamış

Eklentiler

• 1000111830.webp
    1000111830.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba. Son adet tarihim 5 mart. 13 martta ovülasyon testine başladım. İkinci çizgiyi görmedim başta, silik bile yoktu. Her gün yapmaya devam ettim. 17 mart öğlen ve akşam silik çizgi gördüm. Ama dün ve bugün yine ikinci çizgi yok. Ben silikten sonra netleşerek devam eder ve net bir şekilde çift çizgiyi görürüm diye düşünüyordum ama başa dönmek garip geldi bana. Yapmaya devam edeyim mi? Tekrar çift çizgi olacak mı sizce? Bu arada dün ve bugün yoğun bir akıntım var yumurtlama olmuş gibi. Fotoğrafını koyduğum ilk test 17.03 gece, aşağıdaki de az önce yaptığım test. Hayatımda ilk kez ovülasyon testi yaptım. Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.

Eklentiler

• f6e6e2d9-71e4-4ff7-ac10-5a32a8ed2a77.webp
    f6e6e2d9-71e4-4ff7-ac10-5a32a8ed2a77.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_2963.webp
    IMG_2963.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 21
Back
X