Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kucağına alırsın... benimde kızım var 6 yaşında Allahım ona sağlık versin inşallah ondayken de hissetmedim aslında adet olacak gibi bekliyordum inşallah Rabbim bizleri bekletmez hwrkese tatdırsınAman bende his olmadı . Ki düşün 5 kala hamılelıiğimi öğrendım üstünden 6 gün geçti hala his yok .
Benımkının sebbei ikinci gebeliğim ilkinin kalbı durmustu . Bu gebeliğimde de kalp atışı atana kadar nötr kalırım herlade
Amin inşallah Allah razı olsunnİnşallah kucağına alırsın... benimde kızım var 6 yaşında Allahım ona sağlık versin inşallah ondayken de hissetmedim aslında adet olacak gibi bekliyordum inşallah Rabbim bizleri bekletmez hwrkese tatdırsın
İnşallah yaşamazsınYok canim 2gundur bu sekilde.yapsammi erkenmi bilemiyorum hayal kirikligi yasamamk icin.
Canım test yaptın mı?Merhabalar
Adetime 5 gun var. Yumurtami yoksa hamile olma ihtimalim varmidir.
Yok canim.Canım test yaptın mı?
Gözün aydın hamilesin ins sağlıkla devam ederhamilemiyim canlar
Merhaba bu uygulamanın ismini söyleyebilir misinizBak bunlar testlerim . 29. 30 yumurtlama oldu .
30 akşamı silikleşti ve ben tesadüf eseri yumurtlamdan 5 gün sorna yaptım . Koyuupu görünce adet günüme kadar devam ettim . Adetten bir gün önce resmen doruktu :)) Eki Görüntüle 2235735
FemometerMerhaba bu uygulamanın ismini söyleyebilir misiniz
Çok teşekkür ederimFemometer