Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aysa0106

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2019
22
2
1
39
Merhabalar
Adetime 5 gun var. Yumurtami yoksa hamile olma ihtimalim varmidir.

Eklentiler

• Screenshot_20190214-124518.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 59
Seninle aynı durumdayim benimde 4 gün var ayni şekilde cıktı bence erken gebelik testiyle ayni durumdaysa bu test var demek diye düşünüyorum...

Merhabalar
Adetime 5 gun var. Yumurtami yoksa hamile olma ihtimalim varmidir.
Hamile olma ihtimaliniz var gibi geldi bana hatta hamilesiniz demek istiyorum ama sonradan hayal kırıklığına uğratmak istemem.buyuk ihtimalle meleginiz sizinle

ovolasyon yaptigim gun sayisi.Gecen ay 19unda adet oldum.gecen aya gore 5 gun var dedim tabiki. cok oynamiyor 1 2 gun once veya sonra oynama oluyor.

Canim 17 18 yazmissin ustune adetten sonra gecen gun sayisimi bu? 5 gun varsa adete 22 23 gunde birmi adet goruyorsun? Şayet 29 30 gunde bir flnsa 17. 18. Gun boyle olmasi yumurtlamadir
ovolasyon yaptigim gun sayisi.Gecen ay 19unda adet oldum.gecen aya gore 5 gun var dedim tabiki. cok oynamiyor 1 2 gun once veya sonra oynama oluyor.

Benımde böyle çıktı .
Şuan bat 1 gun geçti . İdrar testleride pozitif darısı senın başına

Bak bunlar testlerim . 29. 30 yumurtlama oldu .
30 akşamı silikleşti ve ben tesadüf eseri yumurtlamdan 5 gün sorna yaptım . Koyuupu görünce adet günüme kadar devam ettim . Adetten bir gün önce resmen doruktu :))
Agzinizdan bal damliyor.Tabi dogruysa ovilasyon testini yeni yapmaya basladim.

Hayırlı olsun peki idrar testinde ne zaman pozitif oldu?
Regle 6 varken yaptık ilk testimi ..
o testim yaklaşık 6 saat sonra çizgi çıktı . Önemsemedim ..
Ertesi gün yaptım 5 dk içinde çıktı ..
gün gün devam ettim .
Dün yaptıgım baya kırmızıydı ..
bugun tekrarlamadım bat 1 gün geçti :)

Anladım ben umudumu keseyim o zaman :) tekrar hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah

Anladım ben umudumu keseyim o zaman :) tekrar hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Amin allah razı olsun ..

Umudunu kesme belki geç döllenme olmustur . Bazı bebkler reglden sonra gösteriyorlarmıs kendını ..

Hayırlısı bakalım hiç his de yok bende...4 gün var reglime
Aman bende his olmadı . Ki düşün 5 kala hamılelıiğimi öğrendım üstünden 6 gün geçti hala his yok .
Benımkının sebbei ikinci gebeliğim ilkinin kalbı durmustu . Bu gebeliğimde de kalp atışı atana kadar nötr kalırım herlade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…