- 26 Ağustos 2024
- 102
- 19
-
- Konu Sahibi byzaybrknay
Canım benim bugün 42.günüm yumurtlamayı 40.gün gördüm. Artık umudu kesmiştim ara ara koyu çıkıyordu fakat pik olmuyordu. Test yapmayacaktım bi daha ama nasip gördüm 40.günde. Devam et bence. Bende de pcos var bu aradaSelam kızlar adetimin bittiği günden beri ovülasyon testi yapıyorum her gün hatta bazı 2 günler 2 kere yaptığım bile oldu asla çift çizgiyi göremedim bugun 23. Gün polikistik overım var buarada bugunde çıkmadı 34 35 36 günlerde regl oluyorum genelde normal mi pik çıkmaması ya da nezaman çıkabilir hala şansım var mıdır
Canım benim bugün 42.günüm yumurtlamayı 40.gün gördüm. Artık umudu kesmiştim ara ara koyu çıkıyordu fakat pik olmuyordu. Test yapmayacaktım bi daha ama nasip gördüm 40.günde. Devam et bence. Bende de pcos var bu arad
Merhaba evet soğan kürünü çok duygum fakat denemedim duphaston kullanıyorum çünkü 2 si birlikte nasıl olur bilemedimpcos mu var dicektim varmış genelde pcosu olanlar pik göremiyor nedenini ya da çözümünü bilmiyorum ama pcostan dolayı gebe kalamayan görmedim o yüzden gebelik kaygın varsa için rahat olsun. pcos için de soğan kürü öneririm miden hassas değilse gerçekten şifa yumurtalık kistlerine
Bütün testleriniz varsa sıralı atar mısınızCanım benim bugün 42.günüm yumurtlamayı 40.gün gördüm. Artık umudu kesmiştim ara ara koyu çıkıyordu fakat pik olmuyordu. Test yapmayacaktım bi daha ama nasip gördüm 40.günde. Devam et bence. Bende de pcos var bu arada
Hepsini düzenli bişekilde çekmedim enfazla koyuluk bu çıktı hep hatta bazen daha silikBütün testleriniz varsa sıralı atar mısınız
Önce kasetleri yapmıştım da güvenilir gelmedi diğerlerini yaptımBütün testleriniz varsa sıralı atar mısınız